Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

"Beogradski sindikat” konačno je izbacio novu pesmu čija poruka je brzinom svetlosti krenula da se širi internetom!

Na ulicama gradova na Kosovu i Metohiji, već danima se dešavaju teški incidenti. Samo protekle noći u Kosovskoj Mitrovici su izgorela tri automobila, dok su proteklih dana lokalni Srbi bili na meti nepoznatih napadača, kada su zadobili telesne povrede.

Sve ovo može da bude uvod u mnogo crnji scenario, koji se može dogoditi u južnoj srpskoj pokrajini u narednih 48 sati.

Više o situaciji na KiM, pročitajte OVDE.

Beogradski obućar, krojač i tašnar Vasilije Vasa Milosavljević (87) svojevrsni je “Bog Slavije” gde već 40 godina ima svoju radnju, a ovog puta smo čuvenog zanatliju posetili zbog obaveštenja da nudi mesečnu zaradu od 100.000 dinara nekom ko je voljan da uči, radi za njega i nasledi ga u tom retkom zanimanju.

Za vreme prvomajskog praznika, zanatski, trgovinski i ugostiteljski objekti na teritoriji Beograda radiće prema utvrđenom prazničnom rasporedu.

Više o radnom vremenu za praznike pročlitajte OVDE.

Trogodišnja Sofija Mićević preminula je jutros, potvrđeno je iz humanitarne organizacije Budimo ljudi. U ovoj organizaciji potvrdili su da su jutros stupili u kontakt sa dedom, a zatim i sa roditeljima, koji su potvrdili tužnu vest Nezavisnim.

U stravičnoj eksploziji, koja se juče oko 14.40 časova dogodila u blizini autobuske stanice u Herceg Novom, Novljanin Duško Roganović ostao je bez obe noge i u kritičnom je stanju, dok su se delovi njegovog automobila u pokretu pretvorili u paramparčad, pišu Dnevne novine.

Više o napadu na Roganovića, pročitajte OVDE.

U seriji “Vojna akademija” znate je kao oficira Larisu, a njen privatni život pun je neverovatnih priča od kojih je ona vezana za roditelje najneverovatnija!

 Jednom nogom je Crvena zvezda u finalu Kupa Srbije! Crveno-beli savladali su u prvom polufinalnom meču Čukarički 4:1, i posle pet godina u završnici nacionalnog kupa najavili borbu za trofej.

Više o utakmici pročitajte OVDE.

Nula od fudbala! Takav je i rezultat bio u Novom Sadu u prvoj utakmici polufinala Kupa Srbije između Vojvodine i Partizana.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA