Naoružajte se strpljenjem: Krenite na vreme, popodne se očekuju ogromne gužve na izlazima iz grada

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu

  • 1

Pred početak vikenda produženog Međunarodnim praznikom rada, 1. majem, na putevima u Srbiji se danas očekuje pojačan saobraćaj, posebno popodne.

Put od Vrčina do Malog Požarevca ubuduće skoro duplo skuplji

GUŽVE VEĆ POČELE: Na Batrovcima kolona duga 5 kilometara! (FOTO)

Po informacijama Uprave Granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza nema zadržavanja dužeg od 30 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, teretna motorna vozila na izlazu iz Srbije čekaju oko 120 minuta.

Na auto-putu kod naplatne stanice Subotica-Jug, u sredu, 3. maja, od 9.00 do 15.00 časova biće povremeno zatvarana brza i vozna saobraćajna traka u smeru ka Novom Sadu.

Na auto-putu E-75, posle petlje Feketić ka petlji Vrbas, u smeru Subotica - Novi Sad zatvorene su preticajna i deo vozne saobraćajne trake, a saobraćaj je preusmeren preko zaustavne trake.

Na deonici auto-puta E-75 Žednilk - Čantavir, saobraćaj se preusmerava na alternativne petlje Subotica Jug, Bačka Topola i ostale magistralne puteve.

Do 1. maja, u periodu od 22.00 do 06.00 časova, na delu auto-puta E-75, ;na Obilaznici oko Beograda, u tunelu Straževica i tunelu Železnik, za saobraćaj će biti zatvorena zaustavna saobraćajna traka.

Na auto-putu E-75, na deonici od petlje Tranšped do petlje Vrčin, od 07.00 do 17.00 časova, za saobraćaj je zatvorena zaustavna i vozna saobraćajna traka auto-puta, u smeru od Niša ka Beogradu.

Na delu auto-puta E-80, Niš-Dimitrovgrad, saobraćaj se odvija dvosmerno, samo desnom kolovoznom trakom.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jugos

    28. april 2017 | 10:22

    Pa svakog vikenda je ista stvar..idu ljudi u svoj zavicaj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA