≫ 

Kompanija Interproduct osvojila sedam medalja na Novosadskom sajmu!

U ime Interproduct-a značajna priznanja primio je direktor Interproduct BGD Darko Borozan

  • 1

Odlukom stručnog žirija 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu, kompaniji Interproduct sa Cetinja dodeljena je povelja Novosadskog sajma za kvalitet suhomesnatih proizvoda.

 

Na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom delu Evrope, kompanija Interproduct osvojila je jednu Veliku zlatnu medalju, šest Zlatnih i jednu Srebrnu. "Suvi crnogorski pršut u komadu" je proglašen za Šampiona grupe proizvoda u grupi pršuta. Reč je o jednoj od najznačajnijih nagrada koje se dodjeljuju pred početak Međunarodnog poljoprivrednog sajma za proizvode od mesa a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što dodatno doprinosi ugledu nagrađivanih proizvoda.

 

U ime Interproduct-a značajna priznanja primio je direktor Interproduct BGD Darko Borozan.

 

Interproduct sa sedištem na Cetinju je kompanija koja nudi potrošačima visokokvalitetne proizvode od mesa – poznate crnogorske specijalitete, koji predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Proizvodi obiluju specifičnom aromom, teksturom i ukusom. Proizvedeni su na jedinstvenom klimatskom području, koje obiluje kontinentalnim vazduhom, sa uticajem blizine mora i planina.

 

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA