≫ 

"Vi ste j***** muslimani, odvratni, Tramp će vas zaustaviti": Napao je muslimansku porodicu na plaži, nisu mogli da ga zaustave (VIDEO)

"Vi ste j...ni muslimani, odvratni ste! Nikada, nikada me nećete zaustaviti, moje hrišćanstvo"...

  • 9

Incident se dogodio 3. maja, na plaži ispred hotela "Pearl South Padre" u Teksasu, u blizini granice sa Meksikom, i tom prilikom je Aleksander Dženes Dauning (35) iz Konektikata upropastio odmor i sebi i drugim turistima.

Histerija u Americi: Strahuju da su Rusi podmetnuli špijunsku „bubicu“ u Trampov kabinet (FOTO)

Na video snimcima koji su pritom snimljeni, vidi se Aleksander koji sa neverovatnom mržnjom na licu, viče na obližnju muslimansku porodicu koja se na plaži odmarala, vređa ih na rasnoj i religioznoj osnovi i umalo na njih i fizički nasrće.

- Vi ste j...ni muslimani, odvratni ste! Nikada, nikada me nećete zaustaviti, moje hrišćanstvo, da se izdigne iznad vašeg šerijatskog zakona. ISIS me uopšte ne plaši. Donald Tramp je moj predsednik, on će vas zaustaviti! - samo su neki od uvredljivih komentara koje je ovaj besni čovek uputio nedužnim ljudima, među kojima je bilo i dece.

U jednom momentu se uplašena porodica obratila za pomoć turistima koji su se tu našli, ali nije pomoglo.

South Padre Island, Texas, Police Department Foto: South Padre Island, Texas, Police Department

- Uživali smo na plaži kada su nam prišle dve žene mom ocu rekle da im pomogne pošto ih jedan čovek maltretira. Otac mu je skrenuo pažnju i ovaj se povukao, bar je tako izgledalo, ali nasilnik se vratio i počeo da vređa i mog oca na rasnoj osnovi. Kada je izgledalo da će nas fizički napasti pozvali smo policiju, koja ga je uhapsila - napisala je žena koja je bila svedok i žrtva ovog nasilnika na svom Jutjub kanalu na kom je i postavila video događaja.

Prema rečima policije, Dauning je optužen za intoksikaciju na javnom mestu i rasizam, ali napominju da je u razmatranju još nekoliko tužbi.

Inače, sama uprava hotela "Pearl South Padre" nije uradila ništa kako bi svoje napadnute goste spasila od poludelog čoveka, takođe gosta istog hotela.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA