≫ 

Tramp je prvo otpustio direktora FBI, a sada mu je OPASNO ZAPRETIO!

Komi je vodio istragu o umeštanosti Rusije u američke predsedničke izbore, a smenjen je u utorak. Tramp je priznao da je glavni razlog njegovog otpuštanja previranje u FBI

  • 0

Predsednik SAD Donald Tramp je tvitovao da bi nedavno otpušteni direktor FBI Džejms Komi "bilo bolje da se nada da ne postoje dokumentovani snimci njihovih razgovora, pre nego što se počne da ih plasira u medijima".

Histerija u Americi: Strahuju da su Rusi podmetnuli špijunsku „bubicu“ u Trampov kabinet (FOTO)

Komi je vodio istragu o umeštanosti Rusije u američke predsedničke izbore, a smenjen je u utorak. Tramp je priznao da je glavni razlog njegovog otpuštanja previranje u FBI.

Tramp je priznao u četvrtak za NBC da je stvar sa Rusijom imala uticaj kada je doneo odluku da otpusti Komija, ali da je ipak glavni razlog previranje u FBI, prenosi RT.

- Možete da pogledate da je FBI bio u previranju još pre godinu dana i da se još uvek nije oporavio od toga - rekao je Tramp.

Tramp je u više navrata negirao da on i njegovo osoblje imaju bilo kakve veze sa Rusijom, ističući da je to "izmišljena priča od strane demokrata kao izgovor zbog gubitka na izborima".

Predsednik je obećao da će Komija zameniti "neko ko će daleko bolje raditi posao" uz napomenu da je "izgubio poverenje u skoro sve ljudi u Vašingtonu".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA