Bela kuća dobija novog PR-a? SEKS BOMBA stiže kod Trampa! (FOTO)

Niko iz Trampovog tima nije potvrdio da će Spajser biti otpušten

  • 16

Portparol Bele kuće Šon Spajser nije se pokazao kao uspešan, te mu sada preti smena. Na njegovo mesto mogla bi da dođe prava seks bomba Kimberli Gilfojl (48).

DW: Nemačka tajna služba uznemirena jer "Tramp olako Rusima odaje tajne"

Kimberli trenutno radi kao voditeljka na Fox njuzu. To je televizijska kuća koja je tokom kampanje jasno stala na stranu Donalda Trampa. "Fox News" i dalje podržava Trumpa pa ne čudi da bi Guilfoyle mogla zamijeniti Spicera.

- Ja sam domoljub i bila bi mi čast da služim zemlji - rekla je Gilfojl i posao koji Spajser obavlja nazvala "fascinantnim i izazovnim".

Gilfojl je nedavno rekla i da "ako želite biti uspešni i komunicirati s predsednikom Trampom, morate biti osoba u čijem društvu on želi provesti vreme".

Voditeljka poznaje porodicu Tramp već više od deset godina, a upoznali su se na humanitarnoj akciji u Njujorku 2004. godine.

Gilfojl se pre rada u medijima bavila advokaturom i bila je tužiteljka u Los Anđelesu i San Francisku, gde je rođena.

Majka joj je porklom iz Portorika, a otac iz Irske. Majka joj je umrla od leukemije kada je Kimberli imala 11 godina.

Osim što se bavila pravom, Kimberl je bila i manekenka. Pozirala je za nekoliko magazina, najčešće u magazinima specijaliziranim za venčanje. U Njujork se preselila 2004. godine i tamo je dobila prvi posao na televiziji. Na Fox News je prešla 2006. godine, a od 2017. je voditeljka emisije "The Five".

Ona se već ranije spominjala kao moguća portparolka Bele kuće, ali je posao ipak dobio Spajser. Gilfojl je potvrdila da pregovara s Belom kućom, ali niko iz Trampovog tima nije potvrdio da će Spajser biti otpušten, piše Daily Mail.

No, primećeno je da ga nema na konferencijama za medije i to baš u jeku afera koje "tresu" Belu kuću. Tramp je navodno jako nezadovoljan radom tima svog PR-a. Navodno je nezadovoljstvo eskaliralo nakon što je otpušten Džejms Komej i zbog načina na koji je kabinet portparola Bele kuće prezentirao javnosti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA