Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Za nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

U naselju Detelinara u Novom Sadu došlo je do otmice. Policija je blokirala ceo grad, a otmičare je uhapsila u roku od 45 minuta.

Đorđe S. iz Niša pre nego što je izvršio samoubistvo ostavio je oproštajno pismo koje je prosleđeno policiji.

Više o ovoj tragediji pročitajte OVDE.

U Prvom osnovnom sudu u Beogradu danas je reper Rasta dao izjavu o navodnom fizičkom napadu na voditelja Slobodana Nešovića Loku, i negirao je svoju krivicu.

Dan nakon što je Partizan osvojio 27. titulu šampiona države, oglasila se Crvena zvezda, koja je izdala zvanično saopštenje u kome je čestitala titulu FSS i Slaviši Kokezi, ne i svom večitom rivalu, jer smatraju da je prvi čovek srpskog fudbala najzaslužniji za nju.

Više iz saopštenja možete da pročitate OVDE.

Nakon što mu je u decembru prošle godine odstranjen tumor na mozgu, izgledalo je da se slavni glumac Ljubiša Samardžić polako oporavlja, ali, na žalost, on je , kako se priča, ponovo primljen u bolnicu i njegovo zdravstveno stanje se naglo pogoršalo.

Požar koji je izbio na deponiji “Vinča” prošle nedelje u Beogradu izazvao je gust dim i širenje neprijatnog mirisa koji je danima osećala većina stanovnika Beograda. Ovakva pojava uopšte nije retkost, a deponije osim što su nezdrave, predstavljaju i pravo ruglo grada, ali ne još zadugo.

Naime, prema rečima glavnog gradskog urbaniste Milutina Folića, uskoro ćemo, po uzoru na zemlje u svetu, pretvarati smeće u energiju.

Ceo intervju možete da pročitate OVDE.

Lakost je dugo najavljivao Novaka Đokovića kao novo zaštitno lice, a sada je došlo i do ozvaničenja saradnje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA