≫ 

Vođa protesta u Vršcu uhapšen zbog proizvodnje droge!

Policija je rano jutros u kući Branislava Lazina otkrila pogon za proizvodnju i više od 12 kilograma marihuane pod zasadom

  • 11

Branislav Lazin, jedan od glavnih organizatora protesta "Vršac protiv diktature“, uhapšen je pod sumnjom da proizvodi drogu.

 

Foto: MUP

Foto: MUP

 

Za njih zakoni ne važe: Ovo selo na jugu Srbije je država u državi, niko im ništa ne može

 

Policija je, kako saznajemo, rano jutros u kući Branislava Lazina otkrila pogon za proizvodnju i više od 12 kilograma marihuane pod zasadom.

 

Foto: MUP

Foto: MUP

 

Ministarstvo unutrašnjih poslova saoštilo je da je policija u Vršcu zaplenila više od 12 kilograma marihuane i po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Pančevu podnela krivičnu prijavu protiv muškarca (61), osumnjičenog da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

 

Foto: MUP

Foto: MUP

 

- Policija je prilikom pretresa kuće osumnjičenog pronašla 490 stabljika marihuane, težine oko osam i po kilograma i tri kilograma i 670 grama suve marihuane - precizira se u saopštenju MUP-a.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs / Južnibanat.rs / Foto: Ilustracija)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA