Uskoro će sve tajne biti obelodanjene: Dokazi o NLO koji su držani pod ključem 50 godina, ugledaće svetlost dana

Dokumenti će otkriti viđenja NLO tokom gotovo pet decenija od sedamdesetih godina prošlog veka

  • 19

Dosijei tajnih datoteka državnih vlasti za koje se veruje da sadrže dokaze o NLO zabeleškama i zataškavanju koji su bili tajni gotovo 50 godina, biće objavljeni posle junskih parlamentarnih izbora u Velikoj Britaniji.

Američki general tvrdi: U Vijetnamskom ratu učestvovali su i VANZEMALJCI

Prema nemačkoj internet stranici Grencvisenšaft-aktuel, koja se bavi izučavanjem paranormalnog, dokumenti će otkriti viđenja NLO tokom gotovo pet decenija od sedamdesetih godina prošlog veka, a objaviće ih Nacionalni arhiv.

Tajni dokumenti trebalo je da budu pušteni 2013. godine, ali je 18 dokumenata uskraćeno. Najnoviji datum objavljivanja postavljen je za mart ove godine, ali taj je datum prošao bez davanja podataka.

Portparol Nacionalnog arhiva izjavio je za Grencvisenšaft-aktuel:

- Zbog predstojećih izbora u Velikoj Britaniji i pravila koja se odnose na državne službe tokom predizbornog perioda, dokumenta će biti puštene tek nakon izbora.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Izvor: rt.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko iz mase

    24. maj 2017 | 19:00

    Jasta ce..

  • Sale1971

    24. maj 2017 | 19:36

    Kakve tajne,da NLO postoji svi bi ih mi videli,baš bi se oni krili od nas!U Svetom pismu jasno piše koja duhovna bića žive u svemiru i samo u to verujem!

  • Tanja

    24. maj 2017 | 18:46

    Pa sad nije zanimljivo..kad nisu priznali pre par decenija...koga sad za to bole...naravno da postoje. Ne nego je Bog samo ljude stvorio. Borrrrrrring....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA