Hrvatska policajka pronađena mrtva u Sloveniji!

Suzana Vugrinec je u nedelju uveče napustila svoju adresu u Varaždinu i od tada joj se gubi svaki trag

  • 0

Na parkiralištu kod Opšte bolnice u Murskoj Soboti u Sloveniji juče u poslepodnevnim časovima je u automobilu pronađeno telo ženske osobe, za koje se ispostavilo da je nestala varaždinska policajka Suzana Vugrinec.

 

Policija je jutros potvrdila da pronađeno telo prema opisu odgovara nestaloj ženi.

 

"Operativno komunikacijski centar Policijske uprave varaždinske primio je u petak, 25. maja oko 16.30 sati, dojavu Operativno komunikacijskog centra Policijske uprave Murska Sobota, da je na parkiralištu kod Opšte bolnice u Murskoj Soboti, pronađeno vozilo u vlasništvu policijske službenice Suzane Vugrinec, za kojom je ova Policijska uprava raspisala potragu.

 

Na zadnjem sedištu zaključanog vozila, pronađeno je telo ženske osobe koje bi prema opisu odgovaralo nestaloj Suzani Vugrinec.

 

Uviđajem koji su obavili policijski službenici Policijske uprave Murska Sobota, nije utvrđena sumnja koja bi upućivala na izvršenje kaznenog dela. Telo je prevezeno na Odeljenje patologije Opšte bolnice Murska Sobota gde će se obaviti obdukcija i identifikacija.

 

Vozilo je smešteno na parkiralište Policijske uprave Murska Sobota" izvestila je jutros varaždinska policija.

 

Suzana Vugrinec je u nedelju uveče napustila svoju adresu i od tada joj se gubi svaki trag. Šta je radila proteklih dana i gde je bila, niko ne zna.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA