≫ 

Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest bila udarnija od koje. Na našem portalu, istakle su se sledeće.

 

U oružanoj pljački koja se dogodila sinoć oko 22.30 sati na NIS-ovoj benzinskoj pumpi u Mokroluškoj ulici, u Velikom Mokrom lugu, teško je povređena radnica stara oko 19 godina.

 

 

Kristina Kaplanović (19) upucana je u glavu sinoć na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu, u toku pljačke. Lekari se i dalje bore za njen život, a policija intenzivno traga za pljačkašem koji ju je ranio. Više o tome pročitajte OVDE!

 

Kada su učesnici akcije isekli stablo dok su raščišćavali dvorište stare seoske škole u Konjarniku kod Žitorađe, pojavio se lik sveca koji podseća na jednog od tri sveca Svete trojice.

 

 

U Odeljenju za visoko tehnološki kriminal u Bečeju prijavljen je prvi slučaj koji ima veze sa igricom “Plavi kit“.

 

 

Na žurki kojom je Anastasija Ražnatović sinoć proslavila 19. rođendan, pevalo se do ranog jutra, a najveća ludnica je nastala kada su Ceca i njena ćerka zapevale.

 

 

Sjajni Adrian Mašić (8) je još jednom sve u emisiji “Ja imam talenat” oborio sve s nogu, a njegovo maestralno izvođenje na violini teme iz fimova o Džejmsu Bondu, nikoga nije ostavilo ravnodušnim.

 

 

Atmosfera u svlačionici Crvene zvezde ozbiljno je narušena zbog ponašanja problematičnog Gabonca Gelora Kange.

 

 

Novak Đoković počeće odbranu titule Rolan Garsoa protiv Španca Marsela Granoljersa, određeno je žrebom. Više o tome pročitajte OVDE!

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA