≫ 

Šest meseci od kada je nestala Barbara Vitez: Poruka koju je napisao njen otac rasplakaće kamen

Nesrećni otac Endre Vitez objavio je srceparajući status na Fejsbuku

  • 12

Prošlo je šest meseci od kada je nestala Barbara Vitez (15).

Misterija bez epiloga: Telo Barbare Vitez NIJE u Tisi! Okončana potraga specijalnog tima, reka prečeščljana, i to nije sve!

Veo misterije i dalje lebdi nad ovim slučajem... Potraga za ovom lepom tinejdžerkom traje sve vreme. Bezuspešno.

Tuga kojoj se ne nazire kraj.

Nesrećni otac Endre Vitez objavio je srceparajući status na Fejsbuku.

- Danas je šesti mesec kako je naša ćerka Vitéz Barbara zbog "drugova" nestala!!!! Njeni drugovi, drugarice, školski vršnjaci, svi vi koji znate nešto a ćutite, gledajte u ogledalo zajedno sa vašim roditeljima i pljunite na sebe!!! Šta vam je skrivila Barbara? Šta smo vam mi loše uradili da ste nam ovo učinili???

- Ako ste vi svi ovakvi ljudi, kakvi će vam biti potomci??? Mogu samo da žalim unapred buduće generacije!!! Da li ćete jednoga dana pričati vašoj budućoj porodici šta ste radili sa Barbarom??? Sramite se, kako možete da živite i da se veselite a da znate nešto što bi trebalo da kažete???? - napisao je Endre.

Barbara je nestala 25. novembra prošle godine. Njeni drugovi su rekli da se okliznula i pala sa mosta. Ronioci su pretražili Tisu i nisu je pronašli...

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoa

    27. maj 2017 | 08:59

    Pitajte vlast koga stiti

  • Betg

    27. maj 2017 | 11:55

    Sve te drugove u zatvor pa ce da propevaju dosra vise.to je jedini nacin da se dodje do istina i tamo ce im se osveziti pamcenje.

  • Јасмина

    27. maj 2017 | 09:55

    Зар родитељи немају право на истину!?Зашто не притиснете све "актере",присутне у тој несрећи.Неко би сигурно пропевао.А и родитељи су једнако криви,ако заташкавају истину...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA