Maltretirao žene u prodavnicama i prskao ih spermom: Pratio ih je dugo, a posle napada bi pobegao!

"Osetila sam da me nešto udarilo u leđa"!

  • 0

U Portlandu je uhapšen muškarac nakon niza napada na žene u prodavnicama, gde ih je gađao spermom.

Poludeo načisto: Kinez išao ulicom i ubadao ljude - na kraju dvoje mrtvih i 18 povređenih

Manuel Banuelos-Alcala (47) optužen je da je pratio nepoznate žene do prodavnica, a zatim ih gađao svojim semenom i bežao.

Dva puta je napao istu ženu u prodavnici "Sejfvej" u Portlandu, kao i još neke žene u istom gradu te jednu ženu u Milvokiju. Jedna žrtva je za lokalnu TV stanicu "Katu" ispričala da je Banuelos-Alcala na nju bacio spermu dva puta, u novembru i aprilu:

- Osetila sam da me nešto udarilo u leđa. Bila je to kesica sa belom tečnošću, kasnije sam saznala šta je to. Od tada sam stalno na oprezu, ali zaista nisam očekivala da će se ponoviti ista stvar. U drugom napadu je čak kesica pukla i razlila se po meni - rekla je žrtva.

Banuelos-Alcala priznao je krivicu za 13 tački optužnice, uključujući pet optužbi za seksualno zlostavljanje trećeg stepena i 4 optužbe za napastovanje. Pušten je uz kauciju, ali kako je optužen za isti zločin nekoliko puta, kaucija je povišena na 50 000 dolara.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA