SVI NA FOREST FEST! Još par dana karte po promotivnoj ceni!

Ulaz će se na dan festivala naplaćivati 3000 dinara i zato požurite i nabavite svoje karte po promotivnoj ceni od 2200 dinara koja je aktuelna još samo 3 dana, tj. do kraja ovog meseca

  • 1

U četvrtak 8 juna, u selu Paštrić kod Mionice počeće FOREST FEST, jedan od novih festivala koji osvaja ljubitelje muzike, prirode i umetnosti širom celog regiona. Ne dozvolite da vam prepričavaju, već budite deo ove šumske bajke!

Organizatori kažu da interesovanje za ovaj festival značajno veće nego proteklih godina i da je razlog za to veliki broj umetničkih sadržaja kao i jedinstven spoj netaknute prirode i trance muzike koji su zainteresovali publiku svih uzrasta.

Zbog velikog interesovanja prevoz će biti organizovan iz četiri grada: Iz Beograda po ceni od 1500 dinara za povratnu kartu, iz Niša - 2600 dinara, iz Novog Sada - 1130 dinara, i iz Valjeva do samog festivala po ceni od 150 dinara za kartu u jednom pravcu.

Foto: Promo Foto: Promo

Detaljne informacije oko prevoza na ovom linku.

Uskoro ćemo vam objaviti i detaljan petodnevni program koji će se sastojati od turističkih tura, sportskih aktivnosti, nastupa svestkih Live Act-ova, stranih i domaćih DJ-a, performera, žonglera, akrobata, predavača, food caravana iz Italija, Francuske, Egipta, Engleske, umetnika, fashion dizajnera i mnogih drugih...

Ulaznicu možete kupiti u svim WinWin maloprodajnim objektima širom Srbije ili online preko DD tickets na ovom linku . Do kraja maja će iznositi 2200rsd, zatim od 01.juna do samog festivala 2600rsd, dok će ulaz na festival (bilo kog dana) iznositi 3000rsd. Stoga vam preporučujemo da odvojite barem 4 dana tog vikenda za ovaj prelepi festival.

Foto: Stefan Zozon Foto: Stefan Zozon

Uz ulaznicu dobijate besplatan parking, besplatno kamp mesto i besplatan pristup Spomeniku prirode "Ribnica" svih 5 dana festivala.

Za dodatne informacije posetite www.forestfest.rs.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mionicanin

    30. maj 2017 | 09:26

    Koliko se samo extazija pojelo prosle godine na ovom festu, steta za takvu prirodu da se zagadjuje ovakvom muzikom i takvim gostima, puuu Ribnica je ekoloska a ovi je prljaju, i nije samo extazi ima tu jos toga, zabranjenog.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA