≫ 

Šta su radile dve devojke za stolom sa Škaljarskim klanom kad je počelo filmsko hapšenje: Detalj koji niko nije video (VIDEO) (FOTO)

Neverovatan detalj mnogima je promakao

  • 28

Njih desetorica samo što su seli, ni od kuda su se stvorila tri džipa specijalne jedinice ispred restorana. Odmah su došli do njih, pretresli ih i uhapsili – opisao je jedan od očevidaca dramu u restoranu Durmitor, koja se desila juče posle podne kada su uhapšeni pripadnici ozloglašenog Škaljarskog klana na Novom Beogradu.

Akcija policije na Novom Beogradu: Patrola upala u poznati restoran i pohapsila članove Škaljarskog klana

Policija je, naime, juče stavila lisice desotorici muškaraca, a njihova imena su: Aleksandar J., Milan P., Ilija Z., Mališa V., Nemanja B., Mitar M., Miloš N., Marko P., Nemanja N. i Zvonimir K.

Uhapšeni su zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija – navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova.

Kod njih su pronađena dva pištolja u nelegalnom posedu, a patrola ih je, najverovatnije pratila do restorana. Gosti kažu da uhapšene niko nije poznavao, niti ih viđao ranije u lokalu.

Printskrin: MUP Printskrin: MUP

Međutim, ono što je mnogima promaklo u snimku hapšenja jesu i dve devojke koje su bile za stolom sa njima! Imali su ogroman sto za kojim su one bile jedine dame.

One su, kako se vidi u snimku, odmah čučnule i spustile glave ispod stola, čim su videle policiju, što su uradili i muškarci za stolom pre nego što su uhapšeni.

U sledećem trenutku su se pridigle, čim su videle policajce kako hapse osumnjučene. Jedan od njih ih je sklonio odatle, a one su brže-bolje "šmugnule".

Još nije poznato ko su devojke sa snimka i kakve veze imaju sa uhapšenim muškarcima.

Uostalom pogledajte video-snimak hapšenja za stolom:

Tužilaštvo će odlučiti ko će od uhapšenih i zbog kojih kriminalnih dela biti zadržan.

Škaljarski klan poznat je po trgovini narkoticima, obračunima i likvidacijama protivnika u Crnog Gori i Srbiji.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA