NOVI MANIJAK HARA BEOGRADOM! Obučen kao policajac, privodi devojke i opipava genitalije "tražeći drogu"!

Manijak ordinira u centru grada, u okolini Studentskog trga, a policiji se do sada javilo 7 devojaka starih izmedju 18 i 21 godine. Sumnja se da ima još žrtava...

  • 6

Novi manijak hara Beogradom! Seksualni perverznjak poslednjih dana ordinira centrom grada, obučen u policijsku uniformu, koju koristi kako bi spopadao žene, prvenstveno u kraju oko Studentskog trga, saznaje Telegraf.rs od odlično obaveštenih izvora iz policije.

- Ovaj nasilnik obično je obučen u uniformu policajca ili radnika fizičko-tehničkog obezbeđenja. Najčešće napada u večernjim satima u delu grada oko Studentskog trga. Prilazi devojkama i lažno se predstavlja kao policajac. Nakon legetimisanjA, od žrtve traži da odu do haustora, gde ih pretresa, zbog navodnog posedovanja droge. Kada ih odvuče u haustor, skida im delove odeće i dodiruje po genitalijama - kaže naš izvor iz MUP-a

On navodi da se u poslednjih nekoliko dana policiji požalilo 7 devojaka starih između 18 i 21 godine, čija je priča skoro identična, kao i fizički opis manijaka. Međutim, strahuje se da je broj žrtava mnogo veći, jer se pretpostavlja da ima jos neprijavljenih slučajeva. Policija intenzivno radi na identifikaciji i hapšenju osobe osumnjičene za bludne radnje.

Podsetimo, poslednji zloglasni prestonički manijak o kome su pisali mediji bio je tridesetpetogodišnji Milomir Nenadović, koji je tokom 2009. godine "ordinirao" po Konjarniku, napadajući žene ispred liftova. Silovatelj bi ušao sa žrtvom u lift, zaustavljao je na nekom od međuspratova, i onda se iživljavao nad njom. Posle sedmodnevne potrage, manijak je uhvaćen u iznajmljenom stanu u Bulevaru JNA, u beogradskom prigradskom naselju Jajinci.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BlaBla

    23. jul 2012 | 19:22

    Užas. On je bolestan, a devojke stvarno ne razumem, gde su još videle da policija (ili još gore, obezbeđenje bez prava za legitimisanje) pretresaju do gole kože po haustorima?!

  • Abby

    23. jul 2012 | 23:17

    Vaginalni pretres,a? :D

  • OD RODJENJA MOG NIJE PROSLO BEZ IMENA TVOG NI DAN NI GODINA ZVEZDO CRVENA

    24. jul 2012 | 01:30

    ne mogu da verujem kakvi sve bolesnika ima.pa to je strasno da covek ne veruje svojim usima i ocima kakav retadluk i bolestina nas okruzuje...oko Studentskog trga.jos znaju gde je to bilo i gde se tako nesto slicno dogadja i nasa POLICIJA ne radi svoj posao..JOJ STO JA NE NAIDJEM KAD BI TAJ TAKO NESTO RADIO I DA ZNAM DA JE TO TAJ COVEK STO UZNEMIRAVA I NA KRAJU ZLOSTAVLJA ZENE...KAKO BI GA OLESIO OD BATINA PA TO BI BILO STRASNO NEBI GA MOGO NIKO PREPOZNATI.TOLIKO BI GA UNAKAZIJO DA NEBI MOGLI DA UTVRDE KO JE USTVARI TAJ COVEK.mrzim nasilje nad zenama pogotovo silovanje ili slicno to mrzim iz DUBINE DUSE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA