Policajci zaustavili taksi, a ono što su pronašli je ravno sceni iz najljućeg gangsterskog filma: I sve je snimljeno! (FOTO) (VIDEO)

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na oko 5.000.000 dinara

  • 8

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu zaplenili su oko 19 kilograma marihuane i uhapsili A.G.(36) i Đ.Đ.(29) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i falsifikovanje isprave.

Carinik je rutinski prišao "volvu", a onda primetio da je auto čudno "legao". Tražio je detaljan pretres i nije pogrešio! (FOTO)

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Ukupna vrednost zaplenjene robe procenjuje se na oko 5.000.000 dinara. Policija je prilikom pregleda taksi vozila, u kojem se kao putnik nalazio A.G., pronašla četiri paketa sa oko četiri kilograma marihuane.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Pretresom stana u beogradskom naselju Kotež, u kome neprijavljeno stanuju A.G. i Đ.Đ., policija je pronašla 15 paketa sa oko 15 kilograma marihuane.

Kod osumnjičenog Đ.Đ. pronađena su i falsifikovana dokumenta – vozačka dozvola i lična karta.

Foto: MUP Srbije Foto: MUP Srbije

Osumnjičenima je određeno zadržavanje i u zakonskom roku, uz krivične prijave, biće privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    10. jun 2017 | 15:07

    Nikada nisam zapazio da je zaustavljen ijedan taksi al u redu. Sve je to namesteno,ko ce kome nego svoj svome,konkurencija.

  • Kunta Kinte

    10. jun 2017 | 15:12

    U redu je nasa policijo. Svaka cast nenadmasni ste.

  • Радан. 76 2017

    10. jun 2017 | 15:22

    Да га незауставише оде нас у пропаст јадна за милиција мора да се неком од њих припишало те овај други случајно ко ,. Ајде да радим нешто па На радости добро јејејеје браво милиција ради одлично.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA