≫ 

Rešena misterija stravičnog zločina u Gračcu: Sestra monstrum nožem izbola mlađu sestru! (VIDEO)

Sara Čirjak (14) podlegla je povredama u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice

  • 1

Hrvatska policija uhapsila je devojku Ivanu Čude (27) iz Zatona Obrovečkog zbog sumnje da je na imanju svog oca nožem ubila svoju sestru Saru Čirjak (14) iz Zadra. Zločin se dogodio u utorak ujutru, a devojčica je podlegla povredama na putu do bolnice.

TUGA U HRVATSKOJ: Devojčica (14) preminula u kolima Hitne pomoći, telo joj je bilo prekriveno posekotinama

Kako pišu hrvatski mediji, Sara Čirjak je kao i svake godine tokom školskih praznika došla kod ujaka Bogdana Čudea na ranč da tamo zajedno sa braćom uživa na raspustu i drži goveda na ispaši. Njegova starija ćerka, osumnjičena za ubistvo, je kobnog jutra iz za sada nepoznatog razloga napala dvostruko mlađu Saru i hladnim oružjem joj zadala više posekotina i rana u području prsa usled kojih je devojčica preminula u kolima Hitne pomoći na putu do bolnice u Gospić.

Iako su lekari pokušavali da reanimiraju devojčicu na putu do bolnice i u bolnici, u tome nažalost nisu uspeli, mogli su samo konstatovati njenu smrt. Oko 8.30 sati lekari su o sumnjivoj smrti devojčice obavestili i policiju.

- Osumnjičena je uhapšena, te će biti predata pritvorskom nadzorniku PU karlovačke, a kaznena prijava biće podneta nadležnom državnom tužilaštvu, gde će biti i ispitana u četvrtak - saopštila je PU ličko senjska.

Ovaj slučaj ima i prvu verziju, koju su ispričali rođaci preminule medicinskom osoblju i policiji. Prema njima, devojčica je pala s kreveta na nož, ali u to niko nije poveraovao.

Foto: pixabay.com Foto: pixabay.com

Policija je odmah uhapsila i osam članova porodice koji su bili na imanju. Dvoje članova porodice sinoć je pušteno na slobodu, dok je njih šestoro i dalje u pritvoru. Devojka koja je osumnjičena da je počinila zločin biće saslušana danas u Tužilaštvu u Karlovcu.

Meštani Zatona Obrovečkog su rekli za "24.sata" da je upravo 27-godišnjakinja nakon ranjavanja devojčice pobegla s ranča nakon čega je za njom tragala policija i na koncu je pronašla i uhapsila u porodičnoj kući u naselju. Nikome nije poznat motiv napada na dvostruko mlađu sestru.

Ivana, koju terete za ubistvo, prekinula je studije veterine u Zagrebu i vratila se kući te je imala psihičkih smetnji. Jesu li te tegobe doprinele sukobu zbog kojeg je ugašen Sarin život, tek će se utvrditi. Postoje ozbiljne indicije da se u utorak oko 7.30 sati dogodilo upravo to, piše "Jutarnji.hr".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA