MONSTRUM U MANTIJI: Sveštenik napravio ćerki devetoro dece - osuđen na 20 godina zatvora!

Agbofa Jao Hateka (47) svoju ćerku oplodio je 12 puta, ali su tri deteta po rođenju preminula. Devojka je trpela zlostavljanje jer se plašila da će joj, ukoliko nekome kaže, "otac prizvati zle duhove koji će joj ubiti decu"

  • 1

Sveštenik Agbofa Jao Hateka (47) iz Afrike napravio je svojoj ćerki devetoro dece zbog čega je osuđen na 20 godina zatvora!

Hateka je  svoju ćerku oplodio 12 puta ali su tri deteta po rođenju preminula. Čitav incestuozni slučaj priznao je tek u petak, nakon čega je osuđen.

Bejbi Hateka, ćerka sveštenika, potvrdila je priču da ima devetoro dece sa svojim ocem, na šta je on sve te činjenice porekao uz tvrdnju da je njegovo samo jedno, i to najmlađe. Najstarije dete ima 15 godina, dok najmlađe ima 2 godine.

Naime, ćerka sveštenika je trpela višegodišnje zlostavljanje jer nije smela nikome da kaže zbog pretnje da će "otac prizvati zle duhove koji će joj ubiti decu".

Čitav slučaj dospeo je na sud nakon prijave komšije kome je bila čudna situacija u kojoj se  "deca rađaju skoro svake godine" iako devojka živi potpuno sama sa ocem.

(I. D. )

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA