≫ 

Detalji stravične nesreće kod Prijepolja: Jasminu rabadžijski posao došao glave

Dvojica mladića, Elvir i Ermin, uspeli su da iskoče iz kamiona, dok je u njemu ostao Jasmin

  • 3

Abadžijski posao Jasmina Hurića (22), iz naselja Ivanje nadomak Prijepolja, koštao ga je u sredu života nakon što se survao kamionom niz liticu dugu nekoliko desetina metara u selu Kučin, dok su dvojica njegovih kolega, Elvir Džanović i Ermin Mehonić, zadobila lake telesne povrede.

Tragedija kod Prijepolja: Kamion se prevrtao, prignječio muškarca koji je ostao na mestu mrtav

Posle napornog dana i celodnevnog izvlačenja balvana po nepristupačnim vrletima ovog brdovitog kraja, trojica mladića, umorna od posla, vraćala su se kući.

Na vozilu utovarenom drvima nalazio se Džanović, dok su u kabini kamiona bili Mehonić i Hurić. Iz zasad nerazjašnjenih okolnosti, vozač kamiona izgubio je kontrolu nad vozilom, koje je počelo da se prevrće.

Dvojica mladića, Elvir i Ermin, uspeli su da iskoče iz kamiona, dok je u njemu ostao Jasmin.

Pošto se kamion zaustavio, nesrećni mladić je uspeo da izađe iz njega i stane na noge. Nakon samo nekoliko minuta pao je kao pokošen na zemlju i izdahnuo na rukama dvojice drugara.

Foto: Wikipedia/Kazuhiko Maeda Foto: Wikipedia/Kazuhiko Maeda

Iako se radilo o vrlo nepristupačnom terenu, ekipe Hitne pomoći iz Nove Varoši i Prijepolja uz pomoć terenskih vozila i kamiona izašle su na lice mesta, međutim, uzaludan je bio pokušaj reanimacije - mladiću pomoći nije bilo.

- Jedan mladić imao je manje posekotine na glavi i bio je ugruvan, dok je drugi zadobio lake povrede grudnog koša. Nakon što smo izvršili neophodna snimanja i preglede, oni su pušteni na kućno lečenje - naglasio je doktor Odža.

Nastradali mladić živeo je sa majkom, bratom i sestrom, dok mu se otac nalazio na privremenom radu u Rusiji, gde je i saznao za smrt svoga sina.

Komšije iz Ivanja za Jasmina imaju samo reči hvale, kažu da se radilo o vrednom i poštenom dečku spremnom da uvek pomogne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA