≫ 

Vučić čestitao Ramazanski bajram

- Neka se radost praznika useli u srca svih nas i neka nas ispuni međusobnim mirom, ljubavlju i tolerancijom - između ostalog piše u čestitki predsednika

  • 76

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je danas Reisu-l-ulemi Islamske zajednice Srbije Seadu Nasufoviću, predsedniku Mešihata Islamske zajednice u Srbiji muftiji Mevludinu Dudiću i svim građanima islamske veroispovesti Ramazanski bajram.

Danas je Ramazanski bajram: Muslimani slave najznačajniji praznik

- Neka se radost praznika useli u srca svih nas i neka nas ispuni međusobnim mirom, ljubavlju i tolerancijom! Uz iskrene želje da zajedničkim radom i pregalaštvom napravimo bolju Srbiju, od srca čestitam praznik: BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! - saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika.

Pored Vučića, Ramazanski bajram čestitao je i vršilac dužnosti premijera Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

- U ime Vlade Republike Srbije i u svoje lično ime zadovoljstvo mi je da vam čestitam Ramazanski bajram sa željom da ga provedete u miru, spokoju i radosti u krugu svojih voljenih. Neka nas predstojeći dani slavlja podsete da samo zajedno možemo naći snage i razumevanja u rešavanju izazova koji su pred našom zajednicom i državom - naveo je Dačić, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova:

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

- Želim da zajedno gradimo zajednicu i društvo oslobođeno predrasuda, zajednicu koja poštuje i raduje se različitostima, jer je poznavanje i poštovanje različitosti ono što nas oplemenjuje i čini nas snažnim. Neka nam predstojeći praznični dani svima donesu zdravlje, radost, porodičnu sreću, ali i mudrost da zajedno odgovorima na izazove našeg vremena.

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je svima koji slave taj veliki praznik, poželeo sreću, razumevanje i jedinstvo i da im u krugu porodice vladaju mir, radost i duhovno blagostanje.

Foto: Tanjug/Zoran Žestić Foto: Tanjug/Zoran Žestić

- Neka u danima koji slede preovladava osećaj mira i ljubavi, a negovanje tolerancije u suživotu u našoj multikonfesionalnoj i multinacionalnoj zajednici neka bude i dalje postojano i snažno. Želim vam dane ispunjene radošću - poručio je Vučević u svojoj čestitci.

Čestitke je uputio i predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić.

- Želim vam da ovaj praznik u sve domove donese sreću i da ga proslavite u radosti i veselju sa najmilijima, najbližima, prijateljima i komšijama, ma koje vere i nacije oni bili.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gospođa

    25. jun 2017 | 15:42

    Vučić je predsednik svih građana Srbije i normalno je da ovako postupi.

  • Brankica

    25. jun 2017 | 15:56

    Pridruzujem se cestitikama, svim sugradjanima islamske veroispovesti srecan praznik.

  • Jovana

    25. jun 2017 | 15:59

    Pridružujem se čestitkama!Lepo od Predsednika!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA