Ubio suprugu na spavanju: Policajac u ženu ispalio sedam metaka

Ubistvo se odigralo u porodičnoj kući njenog oca

  • 6

Policajac Rifet Lulić (45) ubio je večeras pucajući iz pištolja svoju suprugu Mirelu Lulić (37) u cazinskom naselju Gornja Koprivna.

Uhapšen osumnjičeni za strašan zločin u Bujanovcu: Ranio ćerku (2), pa ubio ženu i taštu

Ubistvo je Policijskoj stanici Cazin prijavljeno oko 19 sati.

- Odmah nakon prijave, policija je izašla na mesto događaj- kazala je Snežana Galić, portparol MUP Unsko-sanskog kantona, dodavši da je u istragu uključena i unutrašnja kontrola MUP.

Kako Cazin.NET nezvanično saznaje, radi se muškarcu iz Krivaje kojeg je napustila supruga, rodom iz Gornje Koprivne. Policajac je došao u Gornju Koprivnu i u suprugu dok je spavala iz pištolja ispalio okvir od sedam metaka. Ubistvo se odigralo u porodičnoj kući njenog oca.

Rifet se nakon ubistva predao policiji i trenutno se nalazi na ispitivanju u službenim prostorijama, prenosi Faktor.

Supružnici navodno imaju dvoje dece.

Uviđaj na mestu događaja obavljaju policajci Sektora krim-policije MUP USK, zajedno sa tužiocem bihaćkog Kantonalnog tužilaštva.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    27. jun 2017 | 23:50

    Već mnogo puta je bilo u novinama kako je suprug policajac upucao svoju ženu. Gospodo iz policije ko vama zapravo radi u toj policiji. Imate li vi neke ozbiljne lekarske preglede pre nego što dozvolite nekome pristup u službu ili se i tu zapošljava tetkine tete dete. Ne može se svakom dati oružje u ruke. I ne bi smelo da neko ko ima nasilničku crtu u sebi radi u policiji. Kanda vas gospodo pre zaposlenja psiholozi i psihijatri nisu ni videli a ne obavili neki detaljan lekarski pregled.

  • WILSON

    27. jun 2017 | 23:41

    Neki uzorni policajac!!!

  • Rasko Vidić

    28. jun 2017 | 10:43

    Kakav je moral policajaca da ubije vjenčanu ženu,majku svoje djece zapitalise čovjek šta posle kako pogledati djeci u oči! Kako to da zakon ne reaguje prije ovakvih slučajeva a zna se daje pobjegla zbog premlaćivanja!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA