Uhapšen Ginis iz Novog Sada: Vozio po ivici Žeželjevog mosta, a onda spektakularno pobegao policiji

Kultni Boris Radovanović proslaviose vožnjom juga po luku Žeželjevog mosta, a 2009. godine pobegao je čuvarima i upisao je u Ginisovu knjigu rekorda

  • 3

Boris Radovanović (47), poznatiji kao Ginis, uhapšen je nakon što je proveo oko 8 godina u bekstvu.

Svi Srbi koji su ušli u Ginisovu knjigu rekorda: Neki od njih će vas nasmrt preplašiti (FOTO i VIDEO)

Ginis se proslavio neverovatnom vožnjom motora, a potom i juga po ivici Žeželjevog mosta u Novom Sadu. Pokušao je to da uradi i kamionom, ali ga je policija sprečila.

Sada je izručen iz Grčke u Srbiju, uhapšen je po poternici.

Radovanović je uhapšen u decembru 2016. godine u Solunu i od tada se nalazio u ekstradicionom pritvoru. U Srbiju je prebačen 23. juna.

- U pratnji Interpola stigao je u našu zemlju, a posle toga je prevezen u KPZ Sremska Mitrovica - kaže izvor za Srpski Telegraf.

 

jutjub/RTS/printskrin jutjub/RTS/printskrin

U zatvoru je bio zbog pljačke, na teret mu stavljao čak 30 razbojništava. On je 3. avgusta 2009. godine iskoristio nepažnju zatvorskih čuvara. Iako su mu ruke bile vezane lisicama, on je uspeo da odgurne čuvara i pobegne iz vozila kada su otvorili vrata.

Sačekao ga je saučesnik na motoru i pobegli su... Od tada mu se izgubio svaki trag, ali sada je iza rešetaka Sremske Mitrovice.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Srpski Telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja vvvv

    28. jun 2017 | 10:34

    Veliki podvig , on bio u yugu a petorica su gurali yuga. Veci je njihov podvig. On je poli-krimos i luzer. Nemojte decu zaludjivati sa ovakvima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA