≫ 

Uhapšeni Pančevci koji su se lažno predstavljali i krali: Fejk inspektor ojadio trgovce

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova dva lica se terete da su krali tehniku, mobilne telefone, novac i druge vredne predmete, dok je lažni inpektor oduzimao telefone maloletnicima

  • 2

Pančevačka policija uhapsila je I. D. (37) i V. P. (34) iz tog grada zbog sumnje da su u poslednjih desetak dana počinili više krivičnih dela teške krađe.

Uhapšen Ginis iz Novog Sada: Vozio po ivici Žeželjevog mosta, a onda spektakularno pobegao policiji

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova oni se terete da su u cetru grada i objektima na "Zelenoj pijaci" u Pančevu, lomili cilindre na ulaznim vratima poslovnih i ugostiteljskih objekata, ulazili unutra i krali tehniku, mobilne telefone, novac i druge vredne predmete.

Protiv osumnjičenih će biti podnete odgovarajuće krivične prijave nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Pančevačka policija uhapsila je M. D. (36) iz tog grada zbog sumnje da se u više navrata lažno predstavljao maloletnim osobama kao policijski inspektor, a zatim im je oduzimao mobilne telefone.

Kako se navodi u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova on se tereti da je u proteklom mesecu više puta počinio krivično delo lažno predstavljanje.

Protiv osumnjičenog, u zakonskom roku, biće podneta odgovarajuća krivična prijava nadležnom tužilaštvu u Pančevu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da

    28. jun 2017 | 16:34

    Aj puno ime prezime i sliku molicu! Zasto samo inicijali tog olosa?Narod treba da zna ko je olos u drustvu i takvi treba da budu javno oznaceni na stubu srama

  • Antap

    28. jun 2017 | 17:12

    "Fejk inspektor"? Vuk Karadžić se zbog vas prevrće u grobu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA