Udarne vesti u Srbiji u poslednjih 24 sata

Pratite šta ste propustili u poslednjih 24 sata

  • 0

Iza nas je burnih 24 sata. Brojne zanimljivosti i vesti iz Srbije, ali i sveta, stizale su iz minuta u minut, tako da je bilo teško odrediti koja je vest udarnija od koje. Na našem portalu istakle su se sledeće:

 

U Preseku vesti u 17 možete da, između ostalog, pogledate izlaganje Ane Brnabić koje je obeležilo kašnjenje i "namigivanje", vest da su poskupele putarine i da je najbolji Putinov prijatelj, Aleksandar Hirurg, čestitao Srbima Vidovdan.

 

 

Termini za upis na fakultete, odnosno, prijemni ispiti još traju, a rezultati nekih su već objavljeni.

 

Više o upisu možete da pročitate OVDE.

 

Došlo je leto, a Beograđani su “poleteli” na lokalna kupališta, među kojima je svakako najatraktivnije Ada Ciganlija.

 

 

U Banatskom Aranđelovu u okolini Novog Kneževca jutros oko 9.00 na terasi svoje kuće upucan je jedan muškarac, koji je na putu ka bolnici preminuo od zadobijenih povreda.

 

Više o ovoj vesti pročitajte OVDE.

 

Kad su meštani Tare videli dvoje ljudi sa decom da dolaze da žive u “divljini“, nisu mogli da se načude. Nekoliko kilometara od asfaltnog puta, gde nema nigde ničeg… Ipak, ništa nije moglo da spreči Milevu i Milana Davidovića u njihovom naumu.

 

 

Milutin Popović Zahar. Kompozitor, tekstopisac, aranžer, slikar, magistar i doktorand međunarodnog prava, davne 1989. stvorio je “Vidovdan”. Po mišljenju mnogih, jednu od tri najčuvenije srpske pesme. Za sva vremena.

 

 

Novak Đoković uspešno je startovao na turniru u Istbornu, gde je savladao Vaseka Pospišila u 2. kolu sa 2:0 (6:4, 6:3), nakon što je meč bio odložen zbog kiše, koja je padala u utorak ceo dan.

 

Više o meču možete da pogledate OVDE.

 

“Zvezde Granda” jedno je od najgledanijih muzičkih takmičenja na prostoru bivše Jugoslavije koje gledaju milioni ljudi. Ovogodišnja sezona je došla do kraja, a novo superfinale, koje možete pratiti na Telegrafu, najavio je Saša Popović.

 

 

Bogdan Bogdanović spreman je da zaigra za Sakramento Kingse, u kojima će ga čekati 30 miliona dolara za tri sezone.

 

Više o transferu pročitajte OVDE.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA