Krenuli su na more, a doživeli najveći horor: Preminuo i otac dečaka poginulog u Bugarskoj. Nikada nije saznao da mu je sin mrtav

Nakon što je njegovo stanje stabilizovano, vozilom niške Hitne pomoći i uz pratnju niških lekara stigao je na dalje lečenje u ovaj grad. Njegova supruga Dravka i dalje se nalazi na lečenju u Sofiji. Njihov petogodišnji sin Marko pretrpeo je lakše povrede, pa ga je rodbina ubrzo nakon nesreće dovela u Srbiju

  • 14

Ištvan Makša (41) iz Vrbasa koji je 18. juna doživeo saobraćajnu nezgodu u Bugarskoj kada mu je poginuo šesnaestogodišnji sin Miloš, dok mu je supruga Dravka (39) preminuo je jutros ujutro u niškom Kliničkom centru. Nesrećni čovek nije saznao za Miloševu smrt jer su lekari čekali da mu se zdravstveno stanje dovoljno poboljša da bi mu saopštili najcrnju vest.

Bele ruže za Miloša koji je tragično nastradao u Bugarskoj: Jauci odzvanjali grobljem, brat nemo gledao u sanduk

Roditelji i dalje ne znaju da je Miloš mrtav: Danas u Vrbasu sahrana dečaka koji je poginuo u Bugarskoj

Kako je rečeno u ovoj zdravstvenoj ustanovi gde je 22. juna Makša dopremljen iz bolnice u Blagoevgradu, njemu se zdravstveno stanje pogoršalo četiri dana kasnije.

- U ponedeljak popodne njegovo stanje se zakomplikovalo zbog krvarenja u grudnoj duplji. Reanimiran je i ponovo operisan, nalazi se na odeljenju intenzivne nege Opšte hirurgije i priključen je na aparate. Medjutim, bez obzira na primenjene mere lečenja, stanje pacijenta se rapidno pogoršavalo i on je podlegao povredama – rečeno je u niškoj bolnici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Porodica Makša putovala je na letovanje u Grčku preko Bugarske kada su se vozilom “BMW” koji je upravljao Ištvan direktno sudarili sa džipom u kojem su bili bugarski državljani koji su se vraćali sa odmora. Makša je zadobio prelom grudne kosti sa krvarenjem u grudnom košu zbog preloma rebara kao i krvarenje u stomaku usled povrede jetre i slezine. Bubarski lekari su mu izvadili slezinu u ušili povrede na jetri, a obavljeno je i obostrano dreniranje grudnog koša.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Nakon što je njegovo stanje stabilizovano, vozilom niške Hitne pomoći i uz pratnju niških lekara stigao je na dalje lečenje u ovaj grad. Njegova supruga Dravka i dalje se nalazi na lečenju u Sofiji. Njihov petogodišnji sin Marko pretrpeo je lakše povrede, pa ga je rodbina ubrzo nakon nesreće dovela u Srbiju.

Miloš je 22. juna sahranjen u rodnom Vrbasu.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

(D.R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA