Henkel i DIS uručili vredne donacije za četiri porodilišta u Srbiji

„Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!“

  • 1

Kompanije Henkel Srbija i DIS završile su humanitarnu akciju "Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!", uručivši vrednu donaciju Odeljenju za ginekologiju i akušerstvo sa neonatologijom Kliničkog centra u Nišu.

Predstavnici kompanija obišli su porodilište zajedno sa direktorom Kliničkog centra, nakon čega su uručili komplete posteljina, pakete za porodilje, kao i deterdžent i sredstava za higijenu kako bi budućim mamama omogućili bolje uslove i negu.

Tom prilikom, prisutnima su se obratili Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu, Jelena Šarenac, direktorka za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija, kao i Marija Gardžić, direktorka ljudskih resursa kompanije DIS.

- Zahvaljujem se kompanijama Henkel Srbija i DIS u ime Kliničkog centra u Nišu i svih naših pacijenata. Ova vredna donacija za nas je od izuzetnog značaja i drago nam je što postoje ovakve društveno odgovorne kompanije, a nadamo se da će i ostale kompanije u Srbiji slediti ovaj primer - rekao je Zoran Radovanović, direktor Kliničkog centra u Nišu.

Foto: Promo Foto: Promo

- Veoma smo srećni što smo uspeli da obradujemo mame i bebe u Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Čačku i sada u Nišu. U saradnji sa DIS-om, obezbedili smo ukupno 800 kompleta posteljina, 400 paketa za porodilje i 2 tone deterdženta za veš za četiri porodilišta u Srbiji Kompanija Henkel je sa velikim zadovoljstvom učestvovala u akciji jer je jedan od naših glavnih prioriteta pružanje pomoći onima kojima je ona najpotrebnija - istakla je Jelena Šarenac, direktorka za korporativne komunikacije kompanije Henkel Srbija.

- Kompanija DIS je sa zadovoljstvom prihvatila poziv Henkela i odazvala se akciji. Pokazali smo da zajedno možemo ulepšati živote mama i beba u Srbiji i veoma smo srećni zbog Henkel Srbija d.o.o. – Korporativne komunikacije Strana 2/2 mogućnosti da pomognemo najmlađim članovima našeg društva - rekla je Marija Gardžić, direktorka ljudskih resursa kompanije DIS.

Kompanije Henkel Srbija i DIS su proteklih meseci realizovale humanitarnu akciju "Mnogo srećnih, lepih beba – To nam treba!" u Smederevskoj Palanci, Kruševcu, Čačku i Nišu. Lokalne zajednice u Srbiji mogu i u budućnosti da očekuju sličnu i svesrdnu podršku kompanija Henkel Srbija i DIS.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivanjicanin

    30. jun 2017 | 22:47

    Ubedljivo najgore porodiliste i najneljubaznije osoblje jeste u Čačku!Svaki dalji komentar je suvisan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA