Bacio se pod voz zbog stravične tragedije: Nije mogao da preboli što je udario kolima dečaka

Teško povređeni dečak je kolima Hitne pomoći prevezen u kragujevačku bolnicu, a policija je privela Jankovića koji je imao i alkohola u krvi

  • 6

Zoran Janković (40) iz sela Ljubić kod Knića izvršio je samoubistvo nakon što je kolima udario i teško povredio jednog šesnaestogodišnjeg dečaka, saznaju "Novosti".

Stravični detalji nesreće kod Niša: Muž poginuo pre godinu dana, majka i ćerke stradale na godišnjicu njegove smrti

Nakon pritvora od 48 sati, pušten je da se brani sa slobode, a on je odmah otišao i legao na prugu, gde ga je pregazio teretni voz koji je saobraćao na relaciji Kragujevac - Kraljevo. Juče je sahranjen na groblju u ovom selu.

U petak uveče, prema nezvaničnim informacijama, kada se vraćao kući, u mestu Vučkovica Zoran je kolima udario šesnaestogodišnjaka. Teško povređeni dečak je kolima Hitne pomoći prevezen u kragujevačku bolnicu, a policija je privela Jankovića koji je imao i alkohola u krvi.

Janković je pozvao majku i ispričao šta se dogodilo, ali nije dolazio kući. Prema priči rodbine, otišao je i u Klinički centar u Kragujevcu da obiđe povređenog dečaka posle čega se nikome nije javljao.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Pretpostavlja se da se Janković maskirao na pruzi stavivši na sebe lišće i granje.

- Moje srce je crnje od kamena. Teška muka i tragedija me zadesila - jedva je kratko prozborio Mihajlo Janković, otac nesrećnog Zorana.

Prema rečima Vanje Đorđević, portparola KC, dečak je teško povređen, ali njegovo zdravstveno stanje je zasad stabilno. Zbog povrede glave nalazi se pod nadzorom neurohirurga.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рафа

    5. jul 2017 | 12:24

    Страшно нек Бог буде милостив према њему ... Савест вероватно ,то многима недостаје...

  • Н. С

    5. jul 2017 | 13:29

    Нека је лака земља несрећном човеку, а дечаку брз опоравак. Туга, да већа не може бити. Живот је некада страшан. Ужасне ли судбине.

  • GAGI

    5. jul 2017 | 12:51

    Divan momak . znao sam ga ! Pocivaj u miru !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA