SVI MOJI PUTEVI VODE KA SRBIJI: Treće, dopunjeno izdanje knjige Arna Gujona sa jednim posebnim poglavljem! (FOTO)

Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji

  • 11

Najpoznatiji srpski Francuz, Arno Gujon obavestio je na Tviteru svoje pratioce da je izašlo treće, dopunjeno izdanje njegove knjige "Svi moji putevi vode ka Srbiji!"

 

Večeras u Šumicama predstava za decu "Klovnovi", a potom književnik Veselin Dželetović predstavlja knjigu "Srpsko srce Johanovo"

 

- Pored mnogobrojnih nikada objavljenih slika naći ćete u ovom posebnom izdanju i dodatno poglavlje koje sam napisao direktno na srpskom jeziku - napisao je Gujon.

 

 

Ova neobična knjiga uzbudljiva je ispovest mladog Francuza koji svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. Autor opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba tako što se, iz ljubavi prema ovoj zemlji, sa suprugom Ivanom nastanio u Beogradu.

 

Svi moji putevi vode ka Srbiji – istovremeno je i moralni stav Arnoa Gujona, dirljiv iskaz vere u humane vrednosti i dobrotu, svedočanstvo o ustrajnoj i neodustajnoj rešenosti da se u vreme velikih iskušenja bude na strani nevinih stradalnika, stoji u opisu knjigu.

 

- Imam i veliku čast što su Akademik Dušan Kovačević i Iguman manastira Visoki Dečani Sava Janjic napisali predgovor i pogovor moje knjige - dodao je Arno.

 

Daljinac baner

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan Sarac

    9. jul 2017 | 16:50

    Gospodine Gujone svi tvoji putevi kojim budeš prolazio neka ti budu sretni i neka te sreća i samo sreća u životu prati !!!

  • pravdica

    9. jul 2017 | 16:51

    Svaka cast! Postovanje, iskreno! Dubok naklon!

  • Tatjana

    9. jul 2017 | 17:14

    Moje divljenje i poštovanje. Zdravi i veseli bili gde god da idete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA