≫ 

Povređeni iz krvavog pira u Rakovici su van životne opasnosti: Dvoje pacijenata ima teške povrede, radnica ostala bez prsta

Njihove kolege ubrzo su organizovali protest, kako bi iskazali negodovanje zbog neispunjenog uslova da se u svaki socijalni centar postavi obavezno obezbeđenje

  • 0
Ubica, Marko Nikolić,Maja Djordjevic, Đorđević, ubistvo, Rakovica, centar sa socijalni rad Foto: Telegraf

Troje povređenih iz Centra za socijalni rad u opštini Rakovica primljeni su danas na kliničko lečenje na Vojnomedicinsku akademiju nisu životno ugroženi.

Ja sam očajna! Ovako više ne može! Vapaj uživo, na ivici suza, koordinatorke Sigurne kuće posle ubistva žene i deteta

Telegraf na mestu zločina: Muž izbo ženu, zadavio sina (5) ispred Centra za socijalni rad (VIDEO)

Jezive fotografije sa lica mesta NAJSTRAŠNIJEG ZLOČINA u Srbiji (UZNEMIRUJUĆI FOTO) (VIDEO)

Povređene su obišli zastupnik načelnika VMA pukovnik prof. dr Miroslav Vukosavljević i ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Ðorđević, navodi se u saopštenju VMA.

Pacijentkinja sa lakšim telesnim povredama nakon lekarskog zbrinjavanja otpuštena je na kućno lečenje, dok je kod drugo dvoje pacijenata sa teškim povredama bilo neophodno hirurško zbrinjavanje.

Prema nezvaničnim saznanjima, socijalna radnica koja je zadobila posekotine po leđima i rukama je operisana, ali doktori nisu uspeli da joj spasu prst. Još jedan od povređenih – muškarac, posečen je po licu, a hirurzi nisu uspeli da saniraju povredu nerava koju je tom prilikom zadobio.

Pacijenti su dobro i nalaze se van životne opasnosti.

Troje zaposlenih u Centru za socijlani rad u opštini Rakovica povrede su zadobili kada je ispred Centra muskarac nožem ubio ženu i zadavio njihovo dete, pokušavajući da ga spreče u tome.

Njihove kolege ubrzo su organizovali protest, kako bi iskazali negodovanje zbog neispunjenog uslova da se u svaki socijalni centar postavi obavezno obezbeđenje.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA