POJELA DECU: Ubila sinove i skuvala ih - mislila da jede svinjetinu!

Sinove od jednu i pet godina, majka sa Tajlanda koja je psihički bolesnik ubila je i skuvala. Prema dijagnozi lekara nesrećna majka je verovatno u stanju psihičke rastresenosti sinove zamenila za svinje

  • 0

Majka sa Tajlanda, koja je psihički bolesnik, prošle sedmice je zbog posledice halucinacija ubila svoja dva sina, skuvala ih i pojela, misleći da jede svinjentinu.

 

Dojavu da je žena ubila svoja dva sina, koji su imali jednu i pet godina, policija je dobila prošle sedmice. Kada su ušli u kuću videli su je kako spava, a pored nje su bili delovi tela dece, piše "Bangkok post", a prenosi Index.hr.

 

Prema pisanju tog lista, policiji je stiglo nekoliko prijava da je ona, nakon ubistva, skuvala svoju decu i pojela ih.

 

Policija je ženu, čije ime nije objavljeno, privela na saslušanje, ali ona uopšte nije reagovala na pitanja koja su joj postavljali policajci. Kasnije je ustanovljeno da se ona od 2007. leči od psihičke bolesti. Ona je službeno optužena za ubistvo, ali je prebačena u psihijatrijsku bolnicu.

 

Njen muž je izjavio da ona nije uzimala lekove već dva-tri meseca.

 

Glavni direktor tajlandskog Odelenja za psihičke bolesti Kijatipum Vongrašit je objasnio da psihički bolesnici često postanu nasilni i da imaju halucinacije ukoliko prekinu s redovnim lečenjem, što je najverovatnije razlog ovog tragičnog događaja.

 

On je objasnio da je nesrećna majka u stanju psihičke rastresenosti sinove zamenila za svinje. Doktor je kazao da će ona dugo vremena provesti u bolnici pod stalnim nadzorom, a biće provereno i da li je ovisnica o drogama.

 

Zbog psihičkog stanja, odnosno bolesti, ona još uvek nije svesna šta je uradila, kažu lekari i dodaju da će joj biti potrebna i dodatna pomoć kada bude shvatila šta je uradila.

 

(I. D. / B92.net / Foto: Ilustracija)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA