URNEBESNO: Ljubavnici se posvađali pa sleteli autom, policija ih razdvajala do bolnice!

Kada je stigla patrola policije, par je i dalje bio u vozilu, a ženina glava bila je u krilu muškarca, koji ju je vređao i udarao. Iz automobila su ih izvukli vatrogasci, a do dolaska Hitne pomoći policija ih je pazila kako ne bi nastavili tuču

  • 5

U ranim jutarnjim časovima, posle svađe i tuče, ljubavni par koji se parkirao ispod mosta Gazela, automobilom "ševrolet spark" praktično se zabio u jedan od nosećih stubova mostu Gazela!  Iz vozila su ih izvukli vatrogasci, a par je svađu nastavio i na putu ka bolnici!

Pedesetšestogodišnji Slobodan D. i tridesetčetvorogodišnja Olivera V. proveli su noć na jednom od beogradskih splavova. Nesto pre 6 časova dovezli su se na biciklističku stazu kod Sajma. Prema rečima pecaroša, koji su se zatekli u blizini, tu su počeli svađu.

- Video sam kako staju s autom, a potom čuo viku. Auto se kretao nekoliko puta napred-nazad, da bi se odjednom survao i udario u most - kaze pecaroš, koji je s prijateljima odmah pozvao policiju.

Kako Telegraf saznaje, kada je stigla patrola policije par je i dalje bio u vozilu, a ženina glava bila je u krilu muškarca, koji ju je vređao i udarao. Zbog nepristupačnog prilaza iz vozila su ih izvukli vatrogasci, a do dolaska Hitne pomoći policija ih je razdvajila kako ljubavnici ne bi nastavili tuču.

S lakšim povredama oni su prebačeni u bolnicu.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    25. avgust 2012 | 19:39

    E svaka joj cast.Pa ja uopste ne razumem takve devojke,sta trazi ona sa nekim ko moze otac da joj bude.Bas mi je to odvratno

  • zeljko

    25. avgust 2012 | 23:51

    sram je bilo to zena ...nego takve se ne stide prostitutka

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA