ISPOVEST MAJKE: Nije hteo da njegov anđeo bude sam na nebu!

Milica Stanisavljević (17), koja je preminula od leukemije i njen otac Saša Stanisavljević, koji je izvršio samoubistvo, sahranjeni su prisustvu više od hiljadu rođaka, prijatelja i poznanika

  • 2

Milica Stanisavljević (17), koja je preminula od leukemije i njen otac Saša Stanisavljević (45), koji se ubio predosećajući ćerkinu smrt, sahranjeni su juče na groblju u selu Alakince u prisustvu više od hiljadu rođaka, prijatelja i poznanika.

Majka Violeta Stanisavljević, stojeći pored kovčega, skrhana bolom, grli mlađu ćerku A. S. i sina M. S. i moli ih da se ne ljute na oca Sašu što je sam sebi presudio.

- Tuga ga je ubila. Ne zamerite mu, znate koliko je brinuo za nju i nije mogao da pusti da njegov anđeo bude sam gore. Poslednji put kada je bio kod Milice u bolnici hteo je da se uguši od suza, a ona mu kaže: 'Nemoj, tata, da plačeš, stigao je lek, sad će možda da bude bolje...' Mnogo ju je voleo, bila mu je ponos i dika, voleo je i vas, ali zna da ću ovde ja da vas pazim, a on je morao da bude pored nje - tiho jeca Violeta.

Milica je preminula pre dva dana na niškoj klinici od leukemije. Bila je učenica IV razreda Srednje veterinarske škole u Surdulici, odličan đak i jedna od najlepših devojaka u tom kraju. Već tri i po godine se zabavljala sa dečkom Daliborom. Mladić, sav u crnini, netremice gleda u poslednju fotografiju na kojoj su on i Milica beskonačno radosni.

- Ne znam zašto je Bog hteo ovako. Voleću je uvek i nikada je neću zaboraviti. A kako je i dalje sve moglo da bude lepo - kroz suze priča mladi Dalibor.

Kako prenosi dnevni list "Press", Milica Stanisavljević se odjednom razbolela pre mesec i po dana. Od tog trenutka otac Saša, koji je radio kao policajac u Bujanovcu, okrenuo je i "nebo i zemlju" da pronađe lek za svoju mezimicu. Kada je naslutio da je preminula, pucao je sebi u glavu.

- Bili smo kod nas u vikendici na Vlasinskom jezeru kada smo primetili da je jako bleda. Sutradan, kad je otišla da proveri krvnu sliku, lekari su mislili da aparat nije u redu zbog velikog broja leukocita. A onda je sve uznapredovalo za mesec dana. Te noći meni su javili da je Milica preminula i povezao sam Sašu, misleći da mu usput do Niša polako saopštim tragičnu vest. Međutim, on je shvatio o čemu se radi, naterao me da stanem i dok sam ja izašao iz auta on je pucao u sebe - kaže Sašin zet Dragan Tasić.

(M. S. / Izvor: Press)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA