TELEGRAF OTKRIVA: Ubio skitnicu u Skadarliji zbog rakije, pa prodao nož da kupi "brlju"!

Radomir Pejić (52) rodom iz Teslića, bez stalnog mesta prebivališta priznao u policiji da je beskućnika iz Skadarlije izbo nožem zbog alkohola

  • 3

PRIZNAO DA JE UBIO ORTAKA ZBOG FLAŠE RAKIJE! Radomir Pejić (52) rodom iz Teslića, bez stalnog mesta prebivališta, koji se sumnjiči za ubistvo beskućnika u Skadarliji priznao je da je zločin počinio posle svađe oko pola litre lozovače, saznaje Telegraf.rs

Pretpostavlja se da su ubica i žrtva bili pod dejstvom alkokola, kada je izbila svađa na Bajlonovoj pijaci kod tezge na kojoj se prodaje alkohol.  Posle kratke prepirke oko flaše u kojoj je bilo oko pola litre lozovače, Pejić je, kako se sumnja, potegao nož, čije je sečivo dužine 23 centimetra i ubo beskućnika pravo u srce.

- Pejić je na saslušanju u policiji priznao da je posle ubistva seo u prvi tramvaj, koji je naišao i otišao da se provoza do Kalemegdana! Kasnije se vratio na mesto zločina, ali u potrazi za alkoholom. Nož kojim je ubio skitnicu, odlučio je da proda. Na pijaci je našao mušteriju i posle kraćeg cenkanja ga prodao za svega 80 dinara! Čim je dobio novac, otišao je ponovo na tezgu sa pićem i kupio dve čašice rakije. Žrtvu je poznavao iz viđenja, jer je i sam beskućnik. Ispričao je da su zajedno pili na Skadarliji ili na pijaci. Kadaje spisako sav novac krenuo je dalje u potragu za pićem, ali je ubrzo uhapšen   - navodi izvor blizak istrazi.

Kako je Telegraf.rs pisao beskućnik, star oko 50 godina, poznat po imenu Milanče i Miki, zatečen je 6. septembra mrtav u lokvi krvi, ispred kafane “Velika Skadarlija” u boemskoj četvrti Skadarlija u centru Beograda. Hitna pomoć, koja je došla na poziv nekoliko klošara, koji su otkrili zločin, mogla je samo da konstatuje srmt.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milos

    11. septembar 2012 | 18:48

    e moj novinaru,nije policija stigla na poziv nekoliko klosara vec se kaze skitnica,vredjas dotojanstvo tih ljudi...

  • Bane

    11. septembar 2012 | 22:49

    Ne znam da li je jos neko primetio, ali ovo je ja mislim cetvrti ubica u poslednjih dva meseca koji je rodom iz Teslica. Od onog svestenika sto je ubio stapom sticenika onog centra pa jos dvojica i sad ovaj. Ne bih ni ja primetio ali komsinice su mi iz Teslica pa mi uvek zapadne za oko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA