BEOGRAĐANKA OSUĐENA U CG: Nudila im seks, pa ih opljačkala!

Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je kaznu zatvora od godinu dana i šest meseci Miri Jakovljević (32) koja je dvojicu državljana BiH u Baru namamila pružanjem seksualnih usluga, a kasnije im, sa još trojicom "prijatelja", oduzela 40 evra

  • 2

Beograđanki Miri Jakovljević (32), poznatoj pod nadimkom Big Mama, Apelacioni sud u Crnoj Gori potvrdio je kaznu zatvora od godinu dana i šest meseci zbog razbojništva na groblju u Starom Baru.

 

Svoje žrtve, dvojicu državljana Bosne i Hercegovine, namamila je pružanjem seksualnih usluga da bi ih kasnije, sa još trojicom "prijatelja", opljačkala i oduzela im 40 evra.

 

Prvostepenom presudom sudije Ane Vuković u Višem sudu u Podgorici Jakovljevićeva i Emir S. Asanović (23) iz Starog Bara osuđeni su na jednake kazne zatvora, dok su Barani Zoran D. Popović (28) zvani Zoki i Robert N. Dreković (19) zvani Robi osuđeni na po tri godine zatvora.

 

U noći između 29. i 30. juna 2011. godine u Baru, optužena Mira Jakovljević se dogovorila s Feridom Abdulahovićem da se sastanu u Starom Baru ispod katoličkog groblja kako bi mu pružila seksualne usluge. On i njegov prijatelj Sead Osmanović su potom krenuli vozilom na dogovoreno mesto, a Jakovljevićeva ih je navodila mobilnim telefonom.

 

Čim su se klijenti parkirali, na znak Big Mame iz šume su istrčala trojica njenih pomagača, kojima je, kako stoji u optužnici, saopštila da dvojica momaka iz BiH imaju kod sebe novac i da treba da ih opljačkaju.

 

Tada su im optuženi Asanović, Popović i Dreković prišli vičući: "Policija, ruke na auta". S već pripremljenim motkama i letvama su ih napali, udarajući ih po glavi i telu, te ih tako oborili na zemlju oduzevši novac koji su imali kod sebe.

 

Abdulahoviću su oteli 30 evra, a od Osmanovića novčanicu od 10 evra i mobilni telefon "samsung", nakon čega su pobegli.

 

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cocky

    17. septembar 2012 | 10:14

    " On i njegov prijatelj Seadom Osmanovićem su potom krenuli vozilom na dogovoreno mesto, a Jakovljevićeva ih je navodila mobilnim telefonom. Čim su se klijenti parkirali na znak Big Mame iz šume su istrčala trojica njenih pomagača" STA SU PARKIRALI ?! ...... VOZ !?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA