KAKAV MALER! Tužio "Parking servis", tokom suđenja pauk mu opet odneo auto!

- Nalog za odnošenje vozila izdat od strane komunalne policije tačno u 9.15 sati, baš u vreme kada je i rasprava bila zakazana - tvrdi profesor Milorad Bejatović, koji je tužio novosadski JKP "Parking servis" za 1,5 miliona dinara jer su mu prethodno pogrešno odneli automobil

  • 1

Profesoru prava dr Miloradu Bejatoviću, koji od novosadskog JKP "Parking servisa" traži 1,5 miliona dinara za pretrpljeni duševni bol, jer mu je greškom odnet automobil, u trenutku otpočinjanja sudske rasprave "pauk" mu je ponovo "digao" vozilo koje je bilo parkirano nedaleko od suda!

Posle svega što mu se dogodilo, ovaj Novosađanin kaže da očekuje da mu sledeći put, ako se nađe u blizini, pauk "slučajno" ispusti automobil na glavu.

Nakon što je od "Parking servisa", kako navodi, mimo propisa dobio kaznu za parkiranje, Bejatović se odlučio da presavije tabak i da tuži to preduzeće, zahtevajući odštetu u vrednosti od milion i po dinara.

Prvo ročište povodom njegove tužbe održano je juče, a dok je bio u sudnici, pauk se ponovo "dočepao" baš njegovog vozila.

- Po završetku rasprave oko 11 sati, izašao sam iz zgrade suda i video da mi nema vozila, koje je bilo parkirano kod Spensa. U tom trenutku me je pozvao sin i rekao: "Evo me u 'Parking servisu', odneo mi pauk vozilo", dodavši da se i moje vozilo nalazi na placu tog preduzeća. Nazvao sam advokata i rekao mu da preduzme mere, jer nemam novaca kod sebe, s obzirom na to da su mi džepove već ispraznili - priča profesor za Telegraf.

On kaže da je veoma interesantna činjenica da je nalog za odnošenje vozila izdat od strane komunalne policije tačno u 9.15 sati, baš u vreme kada je i rasprava bila zakazana.

- Mislim da u ovom gradu živ rob nije kažnjen, koliko sam ja puta. Pored svega hoću da verujem da sam srećan čovek, jer mi se sve slučajno dešava. Užasavajuća je činjenica da su mi pored toga što su odneli automobil, isti vratili oštećen, što je i utvđeno. Kompletna leva strana je oštećena - kaže Bejatović.

Doktor prava veli da ne zna od koga više da traži zaštitu, ali da javnost mora biti upoznata, te najavljuje da će podneti zahtev kao građanin i kao pojedinac, za zaštitu od strane MUP-a.

Sledeće ročište u slučaju dr Bejatovića protiv "Parking servisa" zakazano je za 28. novembar.

(P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lvan

    19. septembar 2012 | 07:28

    Parking servis je najveci oblik kuluka, okupiras teritoriju, naplacujes je, aa ne odgovaras, ako nesto korisniku nestane. Sta placamo? Turci su manje otimale...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA