MONSTRUOZNO: Izbo bebu nožem 90 puta, pa telom pokušao da nahrani pse!

U početku se na osnovu rana verovalo da su devojčicu izujedali rotvajleri. Kasnije je utvrđeno da je devojčicu ubio majčin prijatelj, koji joj je naneo 90 uboda nožem pa je bacio rotvajlerima kao hranu

  • 0

Nikol Karpova (1) pronađena je potpuno izmrcvarena u ruskom selu Telman, nakon što ju je majka ostavila na čuvanje prijateljici. U početku je sve izgledalo kao nesrećan slučaj jer na osnovu rana koje je Nikol imala po telu, policajci su bili uvereni da su devojčicu izujedali rotvajleri koje je majčina prijateljica imala.

 

Devojčica je po telu imala više ugriza a njeno telo su odmah prevezli na obdukciju.

 

S obzirom na to što kao opcija nije bio isključen i zločin, policija je nastavila da radi na slučaju. Na telu devojčice otkrivene su rane koje nisu ličile na ugrize psa. Ispostavilo se da potiču od noža, a devojčica je imala preko 90 uboda na telu.

 

Neimenovani izvor iz policije ispričao je kako je Nikol ubio muškarac koji je toga vikenda došao u posetu njenoj majci. Bebu je izbo nožem, a zatim njenim telom pokušao da nahrani pse. 

 

(I. D. /24sata.hr)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA