STRAVIČNO: Kuvao suprugu sve dok samo kosti nisu ostale!

Dejvid Vens optužen da je suprugu ubio, odvukao u podrum i kuvao u ogromnom kazanu dok samo od nje kosti nisu ostale. Nakon četiri dana pošto su od supruge ostale samo kosti, Vens je deo kostiju odneo u svoj restoran, deo zakopao, a lobanju je sačuvao

  • 0

Dejvid Vens (49), iz Los Anđelesa, uhapšen je pod optužbom da je ubio i kuvao svoju ženu sve dok samo kosti nisu od nje ostale! Naime, Vinsu se sudi za ubistvo supruge počinjeno 2009. godine.

- Tretirao ju je kao parče mesa, jedva je čekao da je se otarasi - rekla je prijateljica njegove supruge Karen Paterson.

Na osnovu dokaza i Vensovog priznanja, optuženi je suprugu ubio, odvukao u podrum i stavio je u ogromni kazan u kom ju je kuvao dok samo od nje kosti nisu ostale. Nakon četiri dana, izvadio je njene ostatke iz kazana.

Karen Paterson, prijateljica ubijene, prva je prijavila njen nestanak.

- Znala sam da je maltretira, više puta me je zvala da mi se požali ali me je isto tako preklinjala da ne zovem policiju. Sad mi je žao što ranije nisam reagovala - rekla je Patersonova. Opisujući Vensovu porodičnu situaciju, Patersonova je rekla kako su se oni bez obzira na sve veoma voleli.

- Oboje su bili moji prijatelji, ne mogu da budem besna na njega - rekla je Patersonova.

Jedan od svedoka bila je i Vensova ćerka Džeklin (22). Tokom svedočenja, istakla je kako je u noći kada je otac ubio majku bila isuviše naduvana da bi se bilo čega setila.

- Mama i tata su se jako voleli. Sećam se da je tata često u šali pričao kako je najbolji način da se nekoga otarasiš da ga skuvaš, nisam mislila da će mu to stvarno pasti na pamet - rekla je Vinsova ćerka.

Vins je nakon ubistva dugo osećao krivicu, čak je dva puta pokušao da se ubije. Međutim, ova informacija ne ide u prilog njegovoj izjavi da je nakon "kuvanja supruge" deo kostiju odneo u svoj restoran, deo zakopao, a da je lobanju sačuvao.

(I. D.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA