NIJE STAO NA STOP: Muftija skrivio nesreću u kojoj su povređeni dečak (2) i majka! (FOTO)

Muftija Muhamed Jusufspahić nije stao na znak "stop" pa je svojim "pežoom 407" udario "tojotu" na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića

  • 11

Katarina Anđelković (33) i njen sin (2) povređeni su u saobraćajnoj nesreći za koju je kriv Muftija Islamske zajednice Srbije Muhamed Jusufspahić (44).

 

Nesreća se dogodila jutros oko 9 sati na raskrsnici ulica Agostina Neta i Đorđa Stanojevića. Muftija Jusufpahić nije stao na znak "stop" pa  je svojim automobilom marke "pežo 407" udario "tojotu", kojom je upravljala Katarina Anđelković. Njen automobil se zatim prevrnuo. Katarina Anđelković i njen sin prebačeni su u Urgentni centar.

 

 

- Žena ima povredu potiljka, jedan od dečaka ima povredu usne - potvrdila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

 

Drugi sin Katarine Anđelković, koji je takođe bio u automobilu, prošao je bez povreda.

 

Prema rečima građana, ova raskrsnica je veoma nebezbedna i na njoj su česti udesi. Građani su tražili da se postave semafori i takav zahtev poslali gradskom Sekretarijatu za saobraćaj.

 

 

(E. T.)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Student

    2. oktobar 2012 | 11:58

    Ma sigurno je isao bas sporo kad je uspeo da prevrne auto.... Ponasaju se kao da je njihova zemlja ovo... Ali tako je to kad nema niko da im stane na put... imaju vise prava nego mi samiiii nazalost :((((

  • Panta rei

    2. oktobar 2012 | 23:26

    On je nelegitimni muftija,jer ga Muslimani ne priznaju ni za običnog hodžu a kamoli muftiju,poznato je ko je muftija.

  • beretka

    2. oktobar 2012 | 13:22

    decko to sto se osecas usamljenim tvoj je problem idi zali se kod avojih vlasti a ova tvoja raspala pokradena zemlja od strane tvojih sjajnih politicara daje iato pravo kao tebi srbinu , madjaru , romima , muslimanima i td da ne nabrajam ne postoji drzave na svetu koja moze biti etnicki cista sigurno si ti neki iz čika Slobiinog rezima ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA