Radikal Milan Ćuk optužen za korupciju!

Navodi optužnice terete Ćuka da je 2008, nakon uplate avansa u visini od 1,4 miliona dinara za rekonstrukciju podnih obloga u brestovačkoj osnovnoj školi, primio mito od vlasnika firme "Parket M" iz Sombora Milana M.

  • 0

Potpredsednik Skupštine Vojvodine iz redova SRS Milan Ćuk optužen je pred Višim sudom u Somboru da je uzeo mito 2008, kada je bio predsednik opštine Odžaci.

Sem Ćuku, suđenje u istom predmetu počelo je i direktorki Osnovne škole "Nikola Tesla" u Bačkom Brestovcu Biljani Kangrgi, kao i nadzornom organu projekta rekonstrukcije te osnovne škole Milanu Zoriću.

Navodi optužnice terete Ćuka da je 2008. nakon uplate avansa u visini od 1,4 miliona dinara za rekonstrukciju podnih obloga u brestovačkoj osnovnoj školi primio mito od vlasnika firme "Parket M" iz Sombora Milana M.

Milan M. je slučaj prijavio policiji, navodno pošto je dobio samo avans za radove i nakon što je isplatio mito.

Milan Ćuk je rekao da je u pitanju "još jedna u nizu nameštaljki". "Moguće je da Eliot Nes i kompanija pokušavaju da diskredituju mene kao bivšeg saborca", kazao je Ćuk, aludirajući na potpredsednika vlade Aleksandra Vučića, bivšeg člana SRS-a.

(I. M. / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA