ČANAK NA SUDU: Lider LSV-a dao iskaz istražnom sudiji, dok je novinare ignorisao (FOTO)

Saslušanje Čankove bratanice Sare Čanak i Danila Ikodinovića odloženo zbog zahteva punomoćnika pretučenog Pavla Lešanovića da i oni prisustvuju svedočenju

  • 2

Lider LSV Nenad Čanak, u pratnji advokata Milana Ðukića, dao je iskaz istražnom sudiji povodom sumnji da je ispred kafane Danila Ikodinovića pretukao Pavla Lešanovića iz Beograda.

Čanak se kod istražnog sudije zadržao svega petnaestak minuta. Ispred zgrade suda od ranog jutra okupio se veliki broj televizijskih ekipa, ali je Čanak po izlasku odbio da govori za medije. Njegov branilac objasnio je "da neće davati izjave dok je postupak u toku".

Poziv za saslušanje u svojstvu svedoka upućen je i vlasniku kafane "Tako je suđeno" Danilu Ikodinoviću, konobarima, muzičarima, pojedinim gostima, članovima Čankovog obezbeđenja i Sari Čanak, koju je, kako tvrdi njen stric, Lešanović te večeri za kafanskim stolom zlostavljao.

Međutim, pozvani svedoci iz Novog Sada danas nisu saslušani zbog zahteva punomoćnika pretučenog Pavla Lešanovića da i oni prisustvuju saslušanju. Portparol novosadskog Osnovnog suda Biljana Lazić potvrdila je da će datum saslušanja tih svedoka biti naknadno određen.

Lešanović, njegov vozač i svedoci koje je predložio svoje iskaze pred novosadskim sudom daće 25. oktobra.

Čanak je nekoliko dana posle incidenta novinarima u Skupšini Srbije ispričao šta se dogodilo i tom prilikom priznao da je nekoliko puta udario Lešanovića jer je grubo vređao i provocirao njegovu bratanicu. Lider LSV-a je posle incidenta podneo ostavku na mesto poslanika.

(P. Marković / Foto: P. Marković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera

    19. oktobar 2012 | 16:23

    Smrad debeli

  • najprovokator

    19. oktobar 2012 | 16:46

    ovaj g-din iz Severne Srbije je je napravio incident zbog g-djice sumnjivog morala,a ne svoje rodjake..ko još pravi incident zbog rodjake..on je debeli smrda i teško podnosi da mu neko klepi cupi ispred nosa,..a to mu se dogodilo,jer ko da više keša,njegova cupi...a zamislite tek tu jadnicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA