UĐITE U FELIKSOVO ODELO: Novi neverovatni snimak Baumgartnerovog skoka (VIDEO)

Novi snimak omogućava da doživite skok zajedno sa Feliksom. Zahvaljujući kamerama sa Baumgartnerovog odela, detaljno se vidi trenutak propadanja, nekontrolisanog obrtanja i probijanja zvučnog zida

  • 1

Uđite u Feliksovo odelo i doživite neverovatan skok! Novi snimak, objavljen na Jutjubu, snimljen je kamerama sa Feliksovog odela i pruža neverovatan doživljaj kriznih trenutaka tokom skoka ovog neustrašivog Austrijanca.

Naime, više od osam miliona ljudi je preko Jutjuba pratilo Feliksov istorijski skok. Svakom od njih zastao je dah kada je neustrašivi Austrijanac počeo nekontrolisano da se vrti tokom skoka sa skoro 39 kilometara visine.

Sada možete i vi to da iskusite, od skoka, preko nekontrolisanog obrtanja i probijanja zvučnog zida, pa sve do  trenutka kada se padobran otvara.

Ovaj snimak samo je mali deo dokumentarnog filma koji prave Nacionalna geografija i Bi-Bi-Si, u kojem će, između ostalog, biti prikazan Baumgartnerov skok snimljen sa više od 20 kamera.

Feliks Baumgartner je prvi čovek koji je probio zvučni zid, dostigavši brzinu od 1.342 km/s, a usput je postavio tri svetska rekorda - najviši uspon balonom, najviši skok padobranom i najveća brzina prilikom pada kroz atmosferu, javlja "Dejli mejl".

Pogledajte ovaj neverovatni video:

(I. D. / Blic.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA