SKANDALOZNO: Sud pustio nasilnika koji je vukao golog čoveka po ulici! (VIDEO)

Stefan Savanov (22), koji se sumnjiči da je sa rođakom Milivojem Savanovim, šamarao, šutirao, a zatim golog D.R. kolima vukao po putu, provukao se samo sa istragom za nasilničko ponašanje

  • 7

Posle dva dana provedena u policijskom pritovoru, Stefan Savanov (22), koji se sumnjiči za maltretiranje D.R. kojeg je šamarao, šutirao i golog vukao automobilom po ulici, na slobodu je pustio dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Pančevu. Sudijska pripravnica Radojka Rapaić, koja će voditi dalju istragu, tvrdi da je predmet dobila od sudije Svetozara Mrdaka, koji je, tvrdi, i potpisao rešenje o puštanju Savanova na slobodu, nezvanično saznaje Telegraf.rs!

Sin predsednika opštinskog odbora SNS iz Kovačice Zorana Savanova priveden je 16. januara, a policija ga je sumnjičila da je s rođakom Milivojem Savanovim brutalno maltretirao D. R. U Policijskoj upravi Pančevo Telegrafu je rečeno da je u njegovom autu prilikom pretresa pronađen kanap kojim je vezao žrtvu.

Rođaci su policiji rekli da su ovo uradili jer je D.R, navodno, krao bakar s otpada u vlasništvu njegovog starijeg brata Danijela. D. R. maltretiranje nije prijavio policiji, a sve je izašlo na videlo kad je policija dobila informaciju, a ubrzo i snimak iživljavanja, koje je trajalo puna tri sata!

Na snimku se vidi kako Stefan i Milivoje vezuju D. R. za kuku automobila. Posle šamaranja i šutiranja naređuju mu da svuče odeću, a onda su ga golog i vezanog vodili ulicom! Nadležni u PU Pančevo kažu za Telegraf.rs da krađa bakra nije prijavljena, baš kao što ni D.R. nije prijavio maltretiranje, iako je i on bio priveden u policiju, i to - četiri dana pre braće Savanov!

Zoran Savanov, Stefanov otac, nije danas želeo da razgovara s novinarima. Najpre nam je spustio slušalicu, a zatim je uključio telefonsku sekretaricu. Posle prvog objavljivanja ovog šokantnog videa, rekao je medijima da je šokiran onim što je njegov sin uradio, da ga ne opravdava, ali da sin živi u Beogradu s majkom i da do sada nije imao problema sa zakonom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aminebojsa

    26. januar 2012 | 15:48

    Sto se nerviras nije on nikakav mangup on je mala jajara iza koga stoji tatica dzulov BARBAROSSA

  • vladimir

    26. januar 2012 | 14:21

    dodji mangupe mene da probas da vuces, evo ti telefon 0641414976

  • Jasmina

    26. januar 2012 | 16:28

    Stefan Savanov je impotentan, tako da nije cudo sto ima frustraciju. Ali, za ovo zatvor.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA