Vaterpolisti Partizana pretukli radnika BIA!

Protiv Marka Matovića i Nikole Dedovića podneta je krivična prijava za nasilničko ponašanje pošto su u utorak na Zvezdari, posle manjeg udesa, fizički napali službenika BIA

  • 3

Vaterpolisti Partizana i bivši juniorski reprezentativci Marko Matović i Nikola Dedović pretukli su u utorak oko osam sati radnika BIA u Ulici Matice srpske na Zvezdari.

Kako saznaje "Kurir", incident se dogodio nakon što je Matović svojim "audijem Q5" otpozadi udario službeno vozilo BIA, u kojoj su bili radnik i njegova koleginica.

- Posle udesa, Matović se nije zaustavio, već je produžio ka semaforu. Pošto se upalilo crveno svetlo, vaterpolista je stao, a tada ga je sustigao i radnik BIA, koji je izašao iz "škode" i rukom pokazao na svoje vozilo i tražio mu da izađe iz "audija" kako bi sačekali saobraćajnu policiju - navodi izvor "Kurira".

Umesto toga, 21-godišnji vaterpolista je besno izašao iz auta i pesnicom udario radnika BIA u lice, koji je pao i na trenutak izgubio svest, a kad se posle nekoliko sekundi osvestio, pokušao je da se pridigne. Izvor navodi da ga je tada Matović opet udario, a u međuvremenu je izašao i Dedović, pa su zajedno počeli da udaraju službenika BIA po glavi i telu.

Službenica BIA pokušala je da pomogne svom kolegi, a potom je iz službenog vozila pokušala i da pozove policiju. Tada se, navodno, u incident umešao čovek koji je bio u kolima iza "škode" i povikao: "Marko, Marko! Dosta je bilo, prestani"!

- Tada su prestali sa udaranjem. Matović je ostao sa sve do dolaska policajaca, kojima je dao izjavu, a Dedović je pobegao, ali je ubrzo uhvaćen.

Na saslušanju u policiji Matović je tvrdio da je sam tukao službenika, ali je posle promenio priču. Najpre je rekao da je još neko učestvovao u napadu, ali da ne zna ko, da bi na kraju priznao da je s njim bio Dedović. Protiv njih dvojice podneta je krivična prijava zbog nasilničkog ponašanja.

(Telegraf.rs / Izvor i foto: Kurir)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zatvor

    10. novembar 2012 | 10:14

    5 godina zatvor bez pardona!!!

  • vidocq

    10. novembar 2012 | 14:03

    više sportista se tako ponaša i trebalo bi ovo malo jače pritegnut , u svim sportovima , svijet nas več gleda malo čudno

  • Neca

    11. novembar 2012 | 01:25

    ma cepaj te zvezdaske sticenike samo napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA