KUSTURICA DVORŽAKU: Medlin Olbrajt je krava! (FOTO) (VIDEO)

Proslavljeni srpski reditelj susreo se sa kolegom Vaclavom Dvoržakom i čestitao mu što je uspeo da razbesni bivšu državnu sekretarku SAD

  • 5

Proslavljeni srpski reditelj Emir Kusturica susreo se u Pragu sa kolegom Vaclavom Dvoržakom i tom prilikom mu čestitao što je razbesneo bivšu američku državnu sekretarku Medlin Olbrajt, koju je nazvao kravom.

Telegraf vam prenosi deo razgovora proslavljenog reditelja i srpskog heroja iz Praga:

Emir Kusturica: Ja ti se zahvaljujem za to što si uradio toj kravi. Ta žena je u stvari vlasnica telefonije Kosova.

Vaclav Dvoržak: To sam joj i gurnuo pod nos i mislim da ju je to najviše razljutilo.

Emir Kusturica: Naravno, oni sve to i rade samo zbog para. Fenomenalno je što si od nje izvukao to sto ti je rekla: "Odvratni Srbi".

Vaclav Dvoržak: Imam to ovde... Podneli smo krivičnu prijavu za to što je rekla. Sad neka se malo guši s tim.

Emir Kusturica: A, znači podneli ste tužbu?

Vaclav Dvoržak: Da, sa nekoliko aktivista smo to uradili.

Podsetimo, pošlog meseca na promociji knjige Medlin Olbrajt u Pragu članovi udruženja "Prijatelji Srba sa Kosova" pred bivšu američku državnu sekeretarku stavili su plakate sa fotografijama njene "brige" za Kosovo - od ljubljenja sa Tačijem do investiranja u kosovsku telekomunikacionu mrežu i tom prilikom nazvali je "svinjom".

Ranije je Vaclav Dvoržak, potpredsednik građanskog udruženja "Prijatelji Srba sa Kosova" na svojoj internet stranici objavio blog pod nazivom "Kako sam postao ratni zločinac", u kom otkriva zanimljive detalje s lica mesta i incidenta sa Olbrajtovom.

(D. Zlojutro)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nis

    16. novembar 2012 | 12:27

    da nije djindjic unistio karica nebi ona imala telekomunikacije.demokrate su sve unistile po naredbama istih cionista koji su bombardovali,a posle kroz djindjica nastavili rat unstenja srbije

  • Robert Lucas

    16. novembar 2012 | 15:35

    Za Medlin Olbrajt (madeleine albright) Ako je neko na ovom svijetu odvratan onda si to ti. Nisam vidio u zivotu ruznije i odvratnije stvorenje od tebe. Fuj

  • daco

    16. novembar 2012 | 14:33

    kapa dola majstori.......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA