HRVATSKI GUGL: Ante Gotovina je ratni zločinac!

Ukoliko na najpopularnijem svetskom pretraživaču za područje Hrvatske ukucate termin "ratni zločinac", prvo što će vam izaći u pretrazi jeste sajt hrvatskog generala

  • 11

Hrvatski generali Ante Gotovina i Mladen Markač su na slobodi, "Lijepa njihova" ih je dočekala uz najviše državne počasti, na radost i oduševljenje hiljade ljudi.

Iako ih je haški sud proglasio nevinim po svim tačkama optužnice, Internet pretraživač "Gugl" očigledno "misli" suprotno.

Naime, ukoliko na najpopularnijem svetskom pretraživaču za područje Hrvatske ukucate termin "ratni zločinac", prvo što će vam izaći u pretrazi jeste sajt generala Gotovine.

Svako ko poseduje i osnovno znanje o internetu i pretrazi zna da pretraživači uvek na vrh strane stavljaju najčešće pregledavan sajt vezan za traženi pojam. S tim u vezi može se zaključiti da je ime oslobođenog generala najčešće vezivano za termin ratni zločinac.

(M. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusica

    21. novembar 2012 | 13:46

    Oni su slobodni a nasi heroji ce dobiti dozivotne. Da li ovom zemljom rukovode izdajnici svih ovih 12 godina. Ovo je dokaz da su nas 20 godina pravili budalama, NVO su samarale i vredjale nas narod a mi smo cutali. Ovo je kraj jedne lakrdijaske, sarlatanske izdajnicke politike DS a. Mzrim sve one koji su nas gazili ovih 12 godina. Mesto im je na dozivotnoj robiji.

  • stajkovac

    21. novembar 2012 | 17:58

    Bob Dilan je lepo rekao Hrvati i nacisti, to je to. On zna, mi se cudimo.

  • misa

    21. novembar 2012 | 17:57

    Dusice bas tako. poraz Tadicevaca i NVO. Ne znam samo spavaju li mirno. lopovska samoziva grupa, bez tunke morala. manje vise ,svi su za robiju zbog veleizdaje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA