ISPOVEST PROSTITUTKE: Mušterije traže da ih bičujemo i gazimo štiklama po genitalijama!

- Ljudima se ovde ne živi, a kamoli da im se j...be - kaže dvadesetdevetogodišnja A. Z. iz Subotice, koja 12 godina radi kao prostitutka na čuvenoj Kaćkoj petlji u Novom Sadu

  • 3

- Kako je počela zima, opao je promet u svakom pogledu. Jedva da automobil prođe, ljudima se ovde ne živi, a kamoli da im se j...be! – kaže dvadesetdevetogodišnja A. Z. iz Subotice, koja 12 godina radi kao prostitutka na čuvenoj Kaćkoj petlji u Novom Sadu.

Do sada je pet puta bila u zatvoru, a troje dece, dva sina i ćerkicu, oduzeo joj je Centar za socijalni rad.

- Više nema šta da me iznenadi, navikla sam na najgore. Pre nekoliko godina sam našla koleginicu koja je mrtva ležala u žbunju iza pumpe, prema novosadskom strelištu – priča ona.

Prema njenim rečima, svakodnevno trpe maltretiranje, prepuštene su na milost i nemilost "svakakvih budala".

- Nose pištolje, noževe. Ima onih koji odu i ne plate. I šta da radiš? Kome da se žališ? Ne smeš ni da prijaviš – kaže A. Z.

Ona navodi da seks sa mušterijama ima "bilo gde".

- Gde nađemo mesto, tu se zaustavimo i odradimo posao. Traže od nas razne stvari, ima onih koji čak traže da ih gazimo štiklama po genitalijama, da ih bičujemo, gazimo po licu – kaže ona.

A. Z. kaže da ne ide sa svakim ko je traži i da nikome "ne bi dala za džabe, pa ni predsedniku države".

- Kako kaže stara izreka – nema za džabe ni kod stare babe. Mnogima se više ni ne diže od ovolike skupoće, ništa sem pritiska. Misliš da nas je lep život isterao na liniju? Mora nekako da se preživi i zaradi. Tako smo sve počele – objašnjava ona.

Prema njenim rečima, najmlađa novosadska prostitutka ima 23, a najstarija 37 godina. Oral je 1.500, a kompletna usluga 2.000 dinara.

- Dnevno možemo da zaradimo 4.000 - 5.000 dinara, i to je sve – kaže ona, i dodaje da bi legalizacijom najstarijeg zanata prestali problemi sa policijom, ali navodi i spremnost da prostitutke, u tom slučaju, plaćaju porez državi.

(Telegraf.rs / Izvor: Alo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ljiljana

    25. novembar 2012 | 18:25

    Najbolje bi i bilo da se legalizuje... Toga ce uvijek biti, pa zasto onda da drzava ne uzima korist od toga... a i njima bi bilo lakse...

  • Aleksandar

    25. novembar 2012 | 13:08

    To vole ove "gazde" a raj bi samo da jeb.. i da što manje košta

  • Kizo

    25. novembar 2012 | 18:39

    @aleksandar ... :))) ... najbolji komentar!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA