PRINC ČARLS: Moj sin Hari je primitivac, jede prstima i mljacka! (VIDEO)

- Ne obazire se na primedbe i tvrdi da mu je hrana ukusnija kad može da je oseti pod prstima - požalio se britanski prestolonaslednik na svog sina

  • 0

Britanski prestolonaslednik princ Čarls (64) kaže da je njegov mlađi sin, princ Hari (28), "primitivac" jer ne zna pristojno da se ponaša za stolom.

Princ od Velsa kaže da Hari, dok jede, nikad ne koristi nož i viljušku, stalno mljacka i razgovara punih usta. Iako ga je od detinjstva vaspitavao da se za stolom ponaša kao član kraljevske porodice, svojeglavi princ hranu radije jede prstima.

- Ne obazire se na primedbe i tvrdi da mu je hrana ukusnija kad može da je oseti pod prstima - kaže Čarls.

Ova neobična izjava britanskog prestolonaslednika podsetila nas je na legendarnu repliku Milorada Mandića Mande iz filma "Lepa sela lepo gore", o tome kako su Srbi jeli viljuškom, "dok su Švaba i Englez jeli rukama". Ovo se sada čini kao dvostruka istina, pošto je britanska kraljevska porodica nemačkog porekla, i sve do Prvog svetskog rata se prezivala Saks-Koburg i Gota, kada su zbog antinemačkog raspoloženja javnosti promenili prezime u Vindzor pošto "zvuči više britanski".

Pogledajte video-snimak:

(M. S. / foto: Profimedia)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA