POŽAR U BORU: Vatrogasci spasili stanare od gušenja!

Požar je izbio u stanu čija je vlasnica na privremenom radu u Švajcarskoj. Dim se ubrzo proširo na celu zgradu, tako da su stanari viših spratova spas pronašli na zajedničkoj terasi, odakle su ih kasnije evakuisali vatrogasci

  • 2

U požaru koji je jutros oko 3.30 časova izbio u zgradi u Ulici Dimitrija Tucovića br. 14 u Boru, do temelja je izgoreo stan broj devet. Zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca, desetak ljudi, koji su ostali zarobljeni u svojim stanovima, spaseni su tragičnog ishoda.

Požar je izbio u stanu čija je vlasnica na privremenom radu u Švajcarskoj. Dim se ubrzo proširo na celu zgradu, tako da su stanari viših spratova spas pronašli na zajedničkoj terasi, odakle su ih kasnije evakuisali vatrogasci.

Uzrok požara još nije poznat, ali se pretpostavlja da je do vatre došlo zbog kratkog spoja na instalacijama.

(G. S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    30. novembar 2014 | 21:24

    Kako da nije bryom intervencijom, u policijskom izvestaju stoji da su vatrogasci kasnili 30 minuta, a Markoviá je iyneo stanar iz zgrade, cak ni opremu nije imao na sebi.

  • ana

    12. januar 2013 | 17:11

    Prošle nedelje je izgoreo stan u Mionici, ali niko o tome nije pisao. Ne bih to da spominjem, ali vatrogasci iz Mionice nisu imali opremu i da nisu došli vatrogasci iz Valjeva, cela zgrada bi izgorela, a sigurno bi bilo i žrtava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA