FEJSBUK UBICA: Predstavio se kao prelepa manekenka pa ubio boksera! (FOTO)

Bokser je dogovorio sastanak sa "top-modelom", ali ga je na dogovorenom mestu sačekao Guzman, koji je u njega ispalio nekoliko hitaca od kojih je mladi sportista preminuo na licu mesta

  • 1

Manuel Edmundo Guzman Junior (19) optužen je da je na lažnom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk postavljao slike zgodne i zavodljive manekenke kako bi namamio i ubio Edija Liala (23), profesionalnog boksera u usponu. Suđenje je u završnoj fazi i uskoro se očekuje presuda.

Tužioci tvrde da je Lial dogovorio sastanak sa ženom pod imenom Rebeka Santjago, koju je upoznao na Fejsbuku, međutim, na dogovorenom mestu sačekao ga je Guzman, koji je u njega ispalio smrtonosne hice. Tužioci smatraju da je motiv ubistva - užitak.

Policija Riversajd okruga u Kaliforniji navela je da je Guzman imao 17 godina kad je otvorio lažni profil koristeći fotografije top-modela koje je našao na internetu. U opisu je stajalo da usamljena devojka (21) voli kućne i klupske zabave i poziva muškarce da joj pruže ljubav.

Lial je počeo da se dopisuje sa "top-modelom" nakon čega je ugovoren sastanak na kom ga je dočekao Guzman, koji ga je pogodio nekoliko puta nanevši mu smrtonosne povrede. Lial je preminuo na licu mesta.

U istrazi koja je trajala godinu dana policajci su otkrili da je lažni profil napravljen sa Guzmanovog kompjutera.

Advokati odbrane naveli su da nema čvrstih dokaza da je tinejdžer pucao iz vatrenog oružja, jer njegov DNK nije pronađen.

Guzman je optužen za ubistvo prvog stepena i, ako bude osuđen, očekije ga doživotna kazna bez mogućnosti pomilovanja.

(M. R. / Izvor: Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA